skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Aspuddens skola är en mycket trevlig F-9 skola med ca 1200 elever. Vi har fantastiska omgivningar nära Vinterviken.

Vi är en PRIO-skola som syftar till att varaktigt höja elevernas kunskapsresultat. Här har vi ett gott samarbete med hem och skola där vi tillsammans med eleverna sätter upp ambitiösa mål och har höga förväntningar på ambition och ansvar hos alla parter. Här trivs vi som gillar lagarbete och att ha högt i tak.

Känn dig varmt välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig bibliotekarie med driv och stor kompetens till vår skola!

Du är en engagerad bibliotekarie och mediapedagog med elevfokus.

Du förväntas ta egna initiativ och utveckla vårt nuvarande bibliotek till ett kombinerat modernt bibliotek och mediotek.

Du vill bidra till elevernas läslust samt skapande av media och ser det som en del av lärandet. Du kommer att samarbeta med IT-pedagogen och arbetar tillsammans med lärarna utifrån deras ämneskunskaper och kompetenser.

Du känner dig trygg med att vägleda eleverna i deras val av böcker och du är en viktig tillgång för eleverna i informationssökande och källkritik.

Vi söker dig som har en stor organisationsförmåga och dokumenterad erfarenhet av arbetet som bibliotekarie och mediapedagogik. Du har även erfarenhet av att arbeta i skolmiljö. Mycket goda kunskaper i det svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du självgående, engagerad och serviceminded. Du är också kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter.

För att du ska trivas hos är det viktigt att du har ett genuint intresse för eleverna och du behöver gilla att arbeta med en hög puls som finns på en stor skola och inte störas av att elever, kollegor och föräldrar vill ha din hjälp.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Bibliotekarieutbildning och erfarenhet av mediapedagogik är ett krav.
 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100% , provanställning kan komma att tillämpas i 6 månader
Referensnummer    2019/3173

Kontakt    
Katrin Burström, 0761245901
Facklig företrädare    
Kitt Marteng Lärarförbundet, 08- 508 33 498
Gunilla Lindhagen LR, 08-508 45 923
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Bibliotekarie och mediapedagog 100%, Aspuddens skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb