skoljobb.se

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Biblioteket i Salem är välbesökt, har hög utlåningsstatistik och ett gott rykte när det gäller bemötande. Du ingår i bibliotekets arbetsgrupp på sex bibliotekarier.

 

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen att söka en spännande tjänst på ett utvecklingsorienterat, mindre bibliotek. Vi är sex bibliotekarier som alla arbetar tillsammans för att skapa det bästa biblioteket för Salems invånare. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Vi arbetar för att lyfta prioriterade målgrupper, och samverka med lokalsamhället. 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en vikarie för vår föräldralediga kollega, som arbetar med inriktning mot barn och unga. I tjänsten ingår bokinköp, bokprat, biblioteksvisningar, och programverksamhet. Barn och ungdomar är en prioriterad målgrupp och du kommer att arbeta tillsammans med flera kollegor.  

I tjänsten ingår informationstjänstgöring på biblioteket. Kvälls- och lördagstjänstgöring ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig med bibliotekarieutbildning eller annan likvärdig utbildning och gärna erfarenhet av att arbeta med barn och bibliotek.

Som person är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta och att skapa bra relationer. Du är självständig, nyfiken och omvärldsorienterad samt har en vilja att utvecklas och lära nytt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad anställning (vikariat) till 2021-01-15, heltid

Tillträde: 2020-02-03 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2020-01-24

 

Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Iréne Kulneff

Bibliotekschef

085329412

irene.kulneff@salem.se

Bibliotekarie vikariat till Salems bibliotek

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-24

Ansök nu

Dela detta jobb