skoljobb.se

Bild- och slöjdlärare

Regioner
Utgår

2019-02-22

Ansök nu

Bild- och slöjdlärare

På Töjnaskolan blickar vi framåt och söker inför vårterminen 2019 en lärare i slöjd och bild till årskurs 3-6. Vi är en F-6 skola, i utveckling,  med ca 500 elever. I vår skola finns det bra undervisningssalar med tillhörande grupprum, trevlig omgivning och en stark framtidstro. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Som lärare i slöjd och bild kommer du bland annat att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen/verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att samarbeta i arbetslag, samverka med föräldrar och vara med och utveckla vår nya skola. På Töjnaskolan arbetar vi utifrån teamkänslan och bygger på arbetslagets styrkor med eleven i fokus.

Dina arbetsuppgifter kommer vara som lärare i slöjd och bild för årskurs 3-6. Som lärare kommer du att tillsammans med kollegor planera undervisningen. Vi prioriterar ett kollegialt lärande och en gemensam samsyn.

Vi vill att du gärna har lärarexamen med så bred behörighet som möjligt. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn.

Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde 1 maj 2019 eller enligt överenskommelse utifrån eventuell uppsägningstid. Ansök senast den 23 februari 2018. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktpersoner:
Anna Morberg 
tfn: +46 08-57922996

Dela detta jobb

Bild- och slöjdlärare

Sollentuna kommun