skoljobb.se

Bitr rektor F-5 100% till Fjällen för- och grundskola

Ansök nu

Bitr rektor F-5 100% till Fjällen för- och grundskola

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Fjällenskolan - en bra grund för framtiden.
Vi är en skola som har verksamhet från förskoleklass till årskurs 9 och som ligger i Viksjö i ett småhusområde. Skolan har ca 760 elever. Vi arbetar i arbetslag för ett nära samarbete kring våra elevers utveckling, såväl den sociala som den kunskapsmässiga. Sedan 2011 arbetar vi med digitala verktyg på olika sätt, bland annat har vi Smartboards uppsatta i klassrummen F-3, eleverna i åk 4-9 har en egen bärbar dator.

Vi vill ta vara på att vi har elever från sex till femton år genom att ha gemensamma temadagar för hela skolan där de äldre eleverna arbetar tillsammans med de yngre barnen/eleverna. Ytterligare en del i att ta tillvara hela verksamhetens kunskaper och erfarenheter är att vi har gemensam pedagogisk ledningsgrupp med representanter från varje verksamhetsområde vars syfte är att driva på och förankra skolutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är här för att eleverna ska må bra och vi ska ge de bästa förutsättningar för att eleverna utvecklas samt att forma en stimulerande och trygg miljö!

Fjällenskolan är inne i en spännande utvecklingsfas och du har stor möjlighet att kunna påverka och driva Fjällenskolan framåt.

Du ska tillsammans med rektor och övrig ledning leda skolan mot fastställda mål.
Du ingår i skolans ledningsgrupp och är med och driver det systematiska kvalitetsarbetet. Du kommer även att delta vid förvaltningens chefsmöten.
I personalansvaret ingår även fritidshem och fritidsklubb.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som sökande ska:
vara intresserad av och vill driva pedagogisk utveckling. Du behöver vara en god lyssnare och van att samarbeta. Du kommer att ha personalansvar för F-5 inkl fritidshem och fritidsklubb.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som bitr rektor, men inte nödvändigt. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av och intresse av att arbeta med ett digitalt verktyg/elev.

För mer info om enheten,
Kopiera gärna länken nedan för att se vår nyligen gjorda visionsfilm:
https://www.youtube.com/watch?v=MsZdQU13LAg&feature=youtu.be

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Bitr rektor F-5 100% till Fjällen för- och grundskola

Järfälla kommun