skoljobb.se

Bitr. rektor/förskolechef på Aspnässkolan, visstidsanställning aug-dec

Regioner
Utgår

2018-08-06

Ansök nu

Bitr. rektor/förskolechef på Aspnässkolan, visstidsanställning aug-dec

Om arbetsplatsen
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Aspnässkolan är en tvåparallellig F-5-skola belägen i centrala Jakobsberg med gångavstånd till pendeltåg. Till verksamheten hör även förberedelseklass för nyanlända elever samt två förskolor.

Arbetsuppgifter
Du ingår i skolans ledningsgrupp, tillsammans med rektor, bitr förskolechef och biträdande rektor. Du kommer att vara närmsta chef för personal på förskolan och fritidsverksamheten i skolan, och kommer att genomföra medarbetarsamtal och följa upp personalfrånvaro och rehabärenden. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att schema för verksamheterna fungerar, och att medarbetarna arbetar utifrån läroplanens skrivningar.
Tillsammans ansvarar vi för att det systematiska kvalitetsarbetet är tydligt förmedlat och delegerat, samt följs upp och utvärderas utefter verksamhetens gällande styrdokument.
Kvalifikationer
Du är en person som är trygg i ledarrollen och har lätt för att känna engagemang för ditt uppdrag. Du behöver vara flexibel och snabbt komma in i verksamheten, eftersom uppdraget gäller under en termin. Du behöver vara bra på att kommunicera och värna om goda relationer med elever, föräldrar och personal. Du har en vilja att agera förebild för medarbetare och ha en drivkraft att vilja utveckla skolan. Du ska vara duktig på att organisera ditt arbete och skapa förutsättningar för dina medarbetare att ta eget ansvar med stöd av dig. 

Vi ser gärna att du har deltagit i olika ledar- och personalutbildningar och det är meriterande om du har genomgått rektorsprogrammet.
Du är väl förtrogen med skolans- och förskolans styrdokument och kvalitetsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga - i både tal och skrift. Du är en flexibel och initiativtagande person. Du är en relationsskapande och empatisk person med kulturell medvetenhet. Du behöver också ha goda IKT-kunskaper.
Anställningens omfattning
Tidsbegränsad till: 2018-12-31
Tillträde i augusti.

Ansökan
Referensnummer:   A792077

Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Bitr. rektor/förskolechef på Aspnässkolan, visstidsanställning aug-dec

Järfälla kommun