skoljobb.se

Biträdande Förskolechef

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2019-04-12

Ansök nu

Biträdande Förskolechef

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Biträdande Förskolechef Haga/Gudö förskoleområde

Nu växer vårt förskoleområde och vi söker dig som vill göra skillnad för våra barn på våra förskolor. Våra ställningstagande kring inflytande, demokrati och barnens rätt ligger som grund i allt vi gör. Haninge som barnrättskommun ställer höga krav på hela organisationen och barnrättsperspektivet ska genomsyra vårt arbete och de beslut vi tar.  

Är du modig, kreativ och tydlig i ditt ledarskap? Vill du vara med och utveckla, påverka och tänka tillsammans med andra kring pedagogiska frågor? Då kan du vara den person vi söker!

Tjänsten som biträdande förskolechef hos oss innebär att du kommer att ansvara för den dagliga driften av tre förskolor med personalansvar, ekonomi och uppföljningar. Tillsammans med förskolechef och nuvarande ledning delta i ledningsarbetet för hela förskoleområdet.

Uppdraget innebär att arbeta strategiskt i både på den enskilda förskolan och i ledningsgruppen för att verkställa målen i förskolans läroplan ,samt de kommunala besluten som nämnden fattar om förskoleverksamheten.

Vi vill att du har:

  • Pedagogisk högskoleutbildning och gärna genomgått Rektorsprogrammet
  • Tidigare dokumenterad erfarenhet av ledarskap
  • Stor kunskap om Officepaket och andra digitala plattformar

Vi tror att du är en ledare som ser vikten av information och kommunikation. Du har tydligt verksamhetsfokus, äger förmåga att tänka nytt och har modet att pröva dina idéer. Vidare är du strukturerad, systematisk och stabil med problemlösande analysförmåga.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Biträdande Förskolechef

Haninge kommun