skoljobb.se

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9.

På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter.

Förskolan Åby ingår i enheten Åbyskolan och är placerad i Läckeby.
Förskolan består av sju avdelningar varav sex är belägna i Läckeby och en i Sporrsjö.
Vi bygger ny förskola på Åby och flyttar in i nya lokaler under våren 2019.

Förskola
Förskoleklass
Skola 1-6
Fritidshem

ARBETSUPPGIFTER
I nära samarbete med förskolechef har du uppdraget att leda och utveckla vår enhet.
Du kommer att arbeta som biträdande förskolechef 50% och som specialpedagog 50%.
På uppdrag av rektor/förskolechef kan du också ansvara för ett eller flera övergripande uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Som ledare hos oss är det viktigt att du har förmågan att skapa förtroende och goda relationer och har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Du kan ta tillvara på kreativa idéer men är även en god lyssnare som kan förklara vägval och konsekvenser på ett bra sätt. Du ska ha stor pedagogisk insikt och bakgrund i förskolan. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och dina personliga egenskaper.
Din goda kommunikativa förmåga gör att du är lyhörd och har lätt för att skapa intresse, delaktighet, engagemang och förståelse hos medarbetarna.
Du ska ha specialpedagog examen eller likvärdig utbildning.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Biträdande förskolechef med specialpedagogiskt uppdrag på Åby

Ansök nu

Dela detta jobb