skoljobb.se

Biträdande rektor

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2019-03-26

Ansök nu

Biträdande rektor

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Åbyskolan är en F-6 skola som har 410 glada och vetgiriga elever med cirka 50 engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar utifrån ett helhetsperspektiv.

Skolans profil är delaktighet och gemenskap där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar. Hos oss får du medarbetare med stort engagemang för undervisning, utveckling och samarbete. Vi arbetar i arbetslag och har ett förhållningssätt att se helheten där "jaget aldrig får bli större än laget".

Verksamhetens mål är att genom ett lustfyllt lärande ska varje elev minst uppnått de olika ämnenas kunskapskrav för årskurs 6. Varje elev ska även fått möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor, utifrån de övergripande mål och riktlinjer som anges i Lgr 11.

Åbyskolan söker nu en biträdande rektor.

Ditt uppdrag

 I ditt uppdrag som biträdande rektor ingår att höja elevernas resultat och måluppfyllelse genom att:

  • utveckla skolans kvaltetsarbete
  • ha kunskap om och att arbeta med IT som ett pedagogiskt instrumen.
  • arbeta med resultat, formativ bedömning och analyser
  • personalansvar
  • skriva rapporter.

I arbetet ingår också att delta i skolans arbete med trygghet och trivsel samt kontakter med vårdnadshavare.

 Kvalifikationer

  • Lärarlegitimation (skola, fritidshem)
  • Tidigare erfarenhet av undervisning
  • Erfarenhet som arbetsledare eller skolledare
  • Kunskap i IT som pedagogiskt verktyg

Som medarbetare på Åbyskolan har du god samarbetsförmåga och en kulturell medvetenhet. Att hitta lösningar och se möjligheter är en ständig utmaning då vi alltid har fokus på varje elevs kunskap och lärande. Om du dessutom gillar att ha kul ser vi som ett ytterligare plus då vi sätter stort värde på trygghet och trivsel.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet föreligger.

Anställningsform                                                                                       Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning                                                                                                                           Heltid

Tillträde                                                                                                                            2019-08-01 eller efter överenskommelse.

Löneform                                                                                                                              Fast månadslön

Antal lediga befattningar1  st                                                                                              

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Biträdande rektor

Haninge kommun