skoljobb.se

Biträdande rektor Fridhemsskolan

Du har nu möjlighet att få hjälpa oss i vårt målmedvetna arbete att skapa de allra bästa förutsättningar för att våra elever i åk 7-9 ska få optimala förutsättningar för sin kunskapsutveckling. Till detta uppdrag behöver vi en kommunikativ, trygg och målmedveten, biträdande rektor som har erfarenhet av undervisning i grundskolan, gärna motsvarande årskurser. Dina förväntningar på eleverna, föräldrarna, pedagogerna och övriga medarbetare är höga. Du är liksom vi andra övertygade om att alla våra elever har goda förutsättningar att nå mycket mer än bara målen för att bli godkänd i olika ämnen. Förutsättningarna för ditt/vårt uppdrag är goda. Du får hjälp av rektor och en ledningsgrupp som kommer göra sitt bästa för att stötta dig. Du kommer samarbeta med kompetent personal som är inställda på att visa att vi kan utmana de bästa skolorna. Du är en person som tycker om utmaningar. 

Fridhemsskolan är en trevlig skola med ca 200 elever från åk 7-9. Du är underställd skolchef och dina arbetsuppgifter kommer att inkludera lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar, på uppdrag av kan du också komma att ansvara för ett eller flera övergripande uppdrag. 

Kvalifikationer:
Vi söker Dig som har lärarexamen alternativt annan jämförbar examen. Önskvärt är att du har ett antal års erfarenhet av arbete som lärare. Meriterande är om du genomgått den statliga rektorsutbildningen eller rekryteringsutbildningen eller arbetat som chef/ledare. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du visar ledarskap genom att leda, motivera och engagerar andra i din verksamhet. Du har god förmåga att fatta beslut och ta ansvar, väger samman korrekt information och olika typer av hänsynstagande visar omdöme vid agerande och beslut.


Arbetsuppgifter:
Du ska planera och leda det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med dina rektorskollegor för att nå uppställda mål. I det arbetet innebär det att följa upp, utvärdera och vidta förbättringsåtgärder. För att lyckas med uppdraget är det viktigt att du har förmåga att planera och organisera ditt arbete både på strategiskt och operativt mot de resultat och mål som uppdraget kräver. Som biträdande rektor har du ansvar för elever, ekonomi, personal, arbetsmiljö, kvalitets- och skolutveckling. Du har ett medskapande förhållningssätt som bygger på god kommunikation samt förmåga att bygga relationer. Ett lösningsfokuserat förhållningssätt är nödvändigt i din roll som biträdande rektor och ge verksamheten energi till utveckling. 

Övrigt:
Vänligen bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måste uppvisas för anställning i förskola och grundskola.
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden. 
Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas, max 6 månader. Tjänsten kommer att tillsättas snarast. Anställningen är en semestertjänst med oreglerad arbetstid.

Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
  
Körkort klass B - Bil.
  
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Arvidsjaurs kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 

93381 ARVIDSJAUR
  
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-04-12
Ange referens: A19.PSMD6504 
 
Kontaktpersoner
Skolchef Stefan Millgård, 072-2430170
Rektor grundskola Joachim Bergström, 0722373796
Fackliga kontaktpersoner
Facklig förtroendeman Linda Stenvall, 0960-15563
Facklig förtroendeman Marlene Oskarsson, 0960-165 12

Biträdande rektor

Regioner
Utgår

2019-04-12

Ansök nu

Dela detta jobb