skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Sörgårdsskolan är en F - 6 skola med en till två paralleller och ca 240 elever. Björnbodaskolan är en F- 3 skola med tre till fem paralleller och ca 400 elever. Skolorna ligger i Kälvesta, Vinsta och omges av fina grönområden med goda kommunikationer både kollektivt och med bil. Skolorna har en ledningsgrupp som består av rektor, en biträdande rektor för Sörgårdsskolan, två biträdande rektorer för Björnbodaskolan och en administrativ chef. Båda skolorna har goda resultat där inkludering, formativ undervisning och digitalisering är prioriterade områden. Har du elevens hela skoldag i fokus, är strukturerad och relationsskapande. Då är du en person för oss och vi är en skola för dig!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill vara med att vidareutveckla Sörgårdsskolan. I rollen som biträdande rektor på Sörgårdsskolan har du personal-, elev- och verksamhetsansvar över åk F-6 där både skola och fritidshem ingår. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du är nära verksamheten och driver det pedagogiska arbetet framåt. Du deltar i elevhälsoarbetet och är van att möta vårdnadshavare. Du ingår i skolans ledningsgrupp med gemensamt ansvar för arbetsmiljö och det systematiskt kvalitetsarbetet.

Kvalifikationer
Du har en legitimerad pedagogisk högskoleutbildning och har en yrkesbakgrund som lärare från åk F-6. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är stabil och kontrollerad i stressituationer, tycker om att samarbeta, tänker strategiskt och har en helhetssyn för verksamheten.

Meriterande är om du har slutfört eller påbörjat rektorsprogrammet, har erfarenheter av att arbeta som skolledare, leda skolutveckling och har en hög digital kompetens.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-05
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2178

Kontakt    
Tobias Hansson, 0850805762
Facklig företrädare    
Kjell Sjöberg, Sveriges skolledareförbund, 076-8255283
Olle Pettersson, Lärarförbundet, skolledare, 076-1221743
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Biträdande rektor

Regioner
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Dela detta jobb