skoljobb.se

Biträdande rektor

Ansök nu

Biträdande rektor

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi har under snart ett läsår haft en vakant tjänst som biträdande rektor i vår ledningsgrupp. Nu är vi framme vid att rekrytera en ny kollega. Vårt skolledarteam består av tre personer, en rektor och två biträdande rektorer varav du är en. Ditt ansvarsområde, som det ser ut idag, kommer att vara Skansenskolan 7-9.

Du behöver ha en god organisationsförmåga och en vilja att arbeta i team. Vi söker dig som vill vara med i ett spännande utvecklingsarbete tillsammans med våra kompetenta och engagerade pedagoger.

Skansenskolan ligger i Mörbylånga.

KVALIFIKATIONER
Du har en pedagogisk grundutbildning. Erfarenhet av pedagogiskt arbete är ett krav.

Rektorsutbildning eller annan ledarskapsutbildning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som är trygg och har lätt för att anpassa dig efter en föränderlig miljö och behåller lugnet i pressande situationer. Vi förväntar oss att du är kreativ, kan ta egna initiativ och sätta igång aktiviteter och har förmågan att samordna och skapa engagemang. För att trivas hos oss uppskattar du samarbete, struktur och kreativitet.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Biträdande rektor

Mörbylånga kommun