skoljobb.se

Biträdande rektor

Ansök nu

Biträdande rektor

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du vara med och ta ansvar? Vill du känna att du varje dag går till ett meningsfullt jobb även om det ibland kan vara arbetsamt?

Vikingaskolan i centrala Handen söker en biträdande rektor.

Vikingaskolan är en F-6-skolan som består av cirka 700 elever och 100 personal och ligger i centrala Handen i Haninge kommun. Skolan är helt nybyggd (2018) och de fina lokalerna har nu efter ett år kommit över sina värsta barnsjukdomar. Moderna klassrum och en påkostad skolgård är karaktäristiskt för skolan.

Vikingaskolan har engagerad och skicklig personal som erbjuder eleverna en meningsfull och utmanande dag, både i skolan och på fritids. Vi har en engagerad ledningsgrupp med rektor och biträdande rektor som rör sig i organisationen och skapar engagemang för skolan.

Vi söker en biträdande rektor från och med 1 september. Du behöver inte ha erfarenhet från att ha varit skolledare men ett absolut krav är att du är lärare i botten. Givetvis ser vi det som meriterande ifall du redan idag jobbar som skolledare. Vi anser också att du som söker ska vara engagerad och ha en vilja att göra skillnad för Vikingaskolans elever som inte alltid har de bästa förutsättningar men som är fulla av nyfikenhet. Vi vill att Vikingaskolan ska vara en skola som erbjuder våra elever den bästa tänkbara utbildning så att de i framtiden kan ta kontroll över sitt liv.

Arbetet på Vikingaskolan kan ibland vara både svårt och krävande. Inte alltid finns det en enkel lösning men tillsammans gör personalen ett fantastiskt jobb och i Vikingaskolans ledningsgrupp finns det en positiv anda att organisera för en mycket bra skola för samtliga elever.

Låter det intressant? Känner du att du vill vara med och skapa den Vi-anda som är Vikingaskolan? Kan du bidra med din kompetens och engagemang? Skicka in en ansökan så hoppas jag att vi ses för en intervju någon gång i juli.

Vi undanbeder oss företag som erbjuder rekryteringshjälp.

Processen att anställa en biträdande rektor kan avslutas innan ansökningstiden har gått ut i fall rätt kandidat för jobbet hittas.

Dela detta jobb

Biträdande rektor

Haninge kommun