skoljobb.se

Biträdande rektor

 

Arbetsplatsbeskrivning

Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet. Vi tror på våra elevers inneboende kapacitet och hjälper dem växa och utvecklas till de individer de vill vara. Vi vill vara den bästa skolan för våra elever och söker de skickligaste medarbetarna. Är du en av dem? Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån teori och beprövad erfarenhet. Som medarbetare hos oss omges du av kollegor som är professionella och engagerade och tillsammans med en närvarande och stödjande skolledning ställer vi höga krav på varandra.

 

Arbetsbeskrivning
Som biträdande rektor ingår du i skolans ledningsgrupp och tar ett gemensamt ansvar för skolutveckling, elevhälsa och ledning av det pedagogiska arbetet. I ditt uppdrag ligger att, tillsammans med rektor och ledningsgrupp, organisera för att fullgöra det statliga såväl som det kommunala uppdraget. Du är närmsta chef 7-9, och har huvudansvaret för att genom utvärdering och uppföljning säkerställa god kvalitet i dessa verksamheter. 

 

Kvalifikationer

Du är bra på att skapa relationer med kollegor, vårdnadshavare och elever. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera, och trygg i ditt ledarskap. Vi söker dig som har erfarenhet som biträdande rektor sedan tidigare. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal som syftar till försäljning av rekryteringstjänster. 

Dela detta jobb

Biträdande rektor

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen