skoljobb.se

Referensnummer:   C68048-2021-31

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.

Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till simhall, gym och utomhusbad.

Fagersta kommuns vision är att ”Vi ska bli bäst på undervisning”. Alla elever ska utvecklas utifrån kunskapsmålen och sina egna förutsättningar.

Vi söker dig som vill arbeta som biträdande rektor på Per Olsskolan.

Här på Per Olsskolan har vi ett gott arbetsklimat med engagerad och kunnig personal. Tillsammans har vi roligt och lär oss för livet. Vår vision är att Vi ska bli bäst på undervisning. Alla elever ska utvecklas utifrån kunskapsmålen och sina egna förutsättningar.
Samtliga medarbetare på Per Olsskolan arbetar utifrån Fagersta kommuns övergripande vision, STAR där Samarbete, Trygghet, Ansvar och Respekt är ledorden. På Per Olsskolan har vi adderat ett K till vår vision där K står för KUNSKAP som är vårt huvuduppdrag.

Ett systematiskt kvalitetsarbete pågår modellen med fokus på förbättrade resultat för kommunens grundskolor. Vi som arbetar på skolan är dessutom angelägna om att ha ett gott arbetsklimat och vi värderar ett tydligt ledarskap, förmåga till samarbete i arbetslag och en positiv syn på kollektiv lärande.

Per Olsskolan har nya fina lokaler och utvecklat tvålärarsystem i ett flertal årskurser, vilket innebär att det är två lärare i varje klass.
Per Olsskolan i Fagersta är en F-6 skola med ca 360 elever

Arbetsuppgifter

Som biträdande rektor leder du verksamheten inom förskoleklass och fritidshem såväl operativt som strategiskt, Du har ansvar för personal- och arbetsmiljöfrågor. Som pedagogisk ledare arbetar du tillsammans med rektor med elevernas kunskapsutveckling i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning. Du har god erfarenhet av ledarfunktioner. Du har erfarenhet av att driva skolutveckling. Som ledare visar du ett gott omdöme i uttalande, ageranden och beslut. Du har en god samarbetsförmåga.

Kontaktperson

Kerstin Bergström-Bylund

Rektor 0223-444 35 kerstin.bergstrombylund@edu.fagersta.se

Facklig företrädare

Elin Lundberg

Lärarförbundet 073 868 00 25

Anställningens omfattning

För anställning krävs uppvisande av utdrag från Polisens belastningsregister.
Tillträde 2022-01-01
Tillsvidare.

Biträdande rektor

Företag Fagersta kommun
Regioner
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Dela detta jobb