skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Varmt välkommen att söka anställning på vår fina skola!

Kämpetorpsskolan är belägen mitt i Älvsjö och har årskurserna F-6.

Då vår ordinarie skola ska byggas ut till en F-9 skola så delar vi för närvarande lokaler med Solbergaskolan. Vår nya skola står klar för inflytt i januari 2020.

På Kämpetorpsskolan arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra härliga elever ska få det absolut bästa, både i förskoleklass, skola, fritidshem och Klubbverksamhet.

Läs mer på www.kampetorpsskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning
Vi söker ny medlem till vårt ledningsteam! :)

För oss är en positiv elevsyn, delaktighet, relationsskapande och lösningsfokuserat arbetssätt viktiga egenskaper. Ett team där man tar ansvar för sitt område och där man supportar och stöttar för att föra hela skolan framåt.

Som biträdande rektor på vårt mellanstadium ska du vara väl förtrogen med skolans styrdokument. Meriterande är om du har slutfört eller påbörjat rektorsprogrammet.

Vi vill att du ska ha erfarenhet av att arbeta som skolledare, du ska tidigare bedrivit skolutveckling och det är önskvärt är att du har en hög digital kompetens.

Du kommer ansvara för skolutveckling och organisation, i tjänsten ingår även personalansvar.

Du kommer ansvara för att det bedrivs ett kontinuerligt utvecklingsarbete och att detta följs upp som en del av skolans systematiska kvalitetsarbete.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190805
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2264

Kontakt    
Linda Lissvik, 0850821774
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Biträdande rektor åk 7-9 - Kämpetorpsskolan

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb