skoljobb.se

Biträdande Rektor med viss spec-undervisning på Skärgårdsskolorna i Haninge

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Biträdande Rektor med viss spec-undervisning på Skärgårdsskolorna i Haninge

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

I Haninges vackra skärgård ligger våra fyra skärgårdsskolor; Dalarö, Utö, Ornö och Muskö. Kontoret ligger på Dalarö men vi åker ut regelbundet till de andra skolorna. Vi söker nu en biträdande rektor som vill vara med och föra Skärgårdsskolorna in i framtiden. 

Ditt uppdrag

Som biträdande Rektor arbetar du, tillsammans med Rektor, mot samtliga fyra skolor. Det ingår personal, budget och verksamhetsansvar i tjänsten. Du kommer ansvara för EHT och särskilt stöd på skolorna. Utöver skolledaruppdraget ingår även viss undervisning på Dalarö skolas lärcenter. 

Det här söker vi hos dig

Du är legitimerad och erfaren lärare i grunden. Du har erfarenhet av att arbeta med EHT-frågor. Du har påbörjat eller gått klart rektorsprogrammet. Det är viktigt att du är lågaffektiv i ditt bemötande och att du är duktig på att skapa positiva relationer till elever, vårdnadshavare och medarbetare. Du behöver vara flexibel, van vid att ta egna initiativ och arbeta med stort mandat mot gemensamt satta mål. Du kan tänka utanför boxen och är inte rädd för att prova nya saker. Kvalitet är a och o för dig och eleven är alltid i fokus.   

Du behöver ha körkort och tillgång till bil då vi reser mellan öarna. 

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar i nära samarbete med Rektor och personal. Du har möjlighet att vara med och påverka rollens utformning. Kontoret ligger ute på vackra Dalarö och du arbetar mitt i Skärgårdsidyllen. Parkering finns vid skolan. Fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar och kontinuerlig kompetensutveckling.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Kontakt: Michaela Otterström 
08-606 70 00

Facklig företrädare: 
Fackliga företrädare kontaktas via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Biträdande Rektor med viss spec-undervisning på Skärgårdsskolorna i Haninge

Haninge kommun