skoljobb.se

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyskolan är en F-9 skola som ligger centralt i Salems kommun. Vi har cirka 450 elever och vi är runt 60 personer som arbetar i skolan.

Arbetsbeskrivning
Som biträdande rektor på Säbyskolan blir du en del av skolledningen som består av rektor och ytterligare en biträdande rektor. Skolledningen jobbar i nära samarbete med varandra så du skall trivas med att jobba i ett team. Du har lätt för att samarbeta likväl som du kan arbeta självständigt. Du är tydlig i ditt ledarskap, lyhörd, har god förmåga till kommunikation och dialog samt har lätt för att bygga förtroende. Vi lägger alltså stor vikt vid personlig lämplighet. 

Du tar ansvar för dina arbetsuppdrag och följer upp dem tills de är slutförda samt ansvarar för den återkoppling som behövs. Du är flexibel samt kan växla perspektiv, prioritera och lägga fokus där det bäst behövs. Du är lösningsinriktad och prestigelös och har alltid verksamhetens bästa i fokus. 

I din roll som biträdande rektor kommer du ha ett extra ansvar för skolans administration. Du kommer vara chef över bespisningspersonal, vaktmästeri, städ samt administrativ personal. Du har budgetansvar tillsammans med rektor och du kommer ansvara över det systematiska arbetsmiljöarbetet. 

Kvalifikationer
Du har lärarbakgrund och lärarlegitimation är ett krav. Du har erfarenhet av att ha jobbat som skolledare och du är van vid personalansvar. Du har jobbat med budget och har goda kunskaper inom systematiskt arbetsmiljöarbete. Du har god datorvana och har lätt att lära dig nya system. Har du jobbat med schemaläggning och kan använda dig av NovaSchem/Skola24 så är det meriterande. Har du dessutom slutfört rektorsutbildningen så är det också meriterande. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum är den 22/11, intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Shabo Rhawi

Rektor

08-5325 9454

shabo.rhawi@salem.se

Biträdande rektor - Säbyskolan

Ansök nu

Dela detta jobb