skoljobb.se

Internationella Kunskapsgymnasiet ligger vackert vid kajen i Liljeholmen i Stockholm, ett expansivt område med gångavstånd till Södermalm. Tunnelbana, tvärbana och bussar finns bara ett stenkast bort, vilket innebär pendlingsavstånd för elever från stora delar av Stockholm. Skolan har två arbetsspråk, svenska och engelska. Den internationella profilen innebär bland annat elevresor och spännande projekt med internationell prägel.

Internationella Kunskapsgymnasiet erbjuder en skola med kunskapsfokus och en pedagogisk modell där eleverna får träna på ledarskapsförmågor. Vårt mål är att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de ska klara av att nå sina mål och framtida studier, men också för att lyckas i framtiden. Därför får de också träna på att leda sig själva och andra. Vår utgångspunkt är att varje elev är unik och utvecklas individuellt. Därför har vi en pedagogik med tydliga mål, tät läraruppföljning och möjlighet för varje elev att påverka sina studier.

I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Nu söker vi en Biträdande rektor/Specialpedagog inför LÅ 19/20

ARBETSUPPGIFTER

På Internationella Kunskapsgymnasiet arbetar vi i lag i olika konstellationer. Vi har arbetslag, programlag och ämneslag där lärarna samarbetar med kollegor kring utmaningar, frågeställningar, planering och kollegialt lärande. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

Från och med nästa läsår vill vi förstärka vårt arbete med elevhälsan och vi söker dig som vill anta den utmaningen tillsammans med rektor! Som biträdande rektor ansvarar du för det specialpedagogiska arbetet på skolan och leder övriga medarbetare i Elevhälsoteamet i det arbetet. Du leder även lärarna i specialpedagogiska processerna på skolan.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är läraren också studiecoach för en grupp elever. Fokus för studiecoachningen är ledarskap på individ-, grupp och samhällsnivå, detta arbetar vi också med inom kurserna.

För att underlätta för lärarna samt frigöra tid så samlar vi vårt undervisningsmaterial samt digitala läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten.

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara legitimerad och är väl förtrogen med läroplan och styrdokument för gymnasieskola. Du bör också kunna kommunicera på engelska i tal och skrift.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi ser gärna att du har erfarenhet av gymnasiet. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska och specialpedagogiska kompetens och din relationella förmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna samt kollegor och vara tydlig i ditt ledasrskap.

ARBETSPLATSEN

Internationella Kunskapsgymnasiet är en gymnasieskola med SA, HU, TE och NA. Skolan har idag cirka 250 elever. Skolan startade 2007.

Internationella Kunskapsgymnasiet erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare
Heltid

Kontaktpersoner
Rektor Kiki Jerneheim kiki.jerneheim@kunskapsgymnasiet.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 2019-07-31.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - kontakta rektor, via mail, för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress
Buteljgatan 4, Liljeholmen

Med vänlig hälsning,

Kiki Jerneheim
Rektor

Internationella Kunskapsgymnasiet
kiki.jerneheim@kunskapsgymnasiet.se

Kunskapsgymnasiet är en del av Kunskapsskolan i Sverige AB. När du kommunicerar med Kunskapsskolan i Sverige AB via e-post kommer dina personuppgifter att behandlas av företaget. All hantering av personuppgifter i e-post sker i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Du kan läsa mer om Kunskapsskolan i Sverige AB:s hantering av personuppgifter på foretaget.kunskapsskolan.se

Biträdande rektor/Specialpedagog Internationella Kunskapsgymnasiet

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb