skoljobb.se

Biträdande rektor till Norra Ängby skola F-3

Regioner
Utgår

2021-04-12

Ansök nu

Biträdande rektor till Norra Ängby skola F-3

Välkommen till Norra Ängby skola

Norra Ängby skola består av ca 90 kompetenta och engagerade medarbetare och ca 730 vetgiriga elever i F-6.

Våra prioriterade utvecklingsområden är ett fortsatt arbete med vår lektions- och aktivitetsstruktur i skola och på fritids. Att utveckla rastaktiviteter och samarbete mellan skola och fritidshem är även det områden som är prioriterade. På mellanstadiet har vi fördjupningsklasser i musik/bild och skolan genomsyras av både starka traditioner och stort nytänkande. Vi är stolta över vår höga professionalitet samt höga trivsel och gemenskap hos våra elever och medarbetare.

Nu söker vi dig som har höga ambitioner och som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla undervisning och verksamhet. Du kommer att ansvara för åk F-3 i Norra Ängby skola, ca 300 elever och 25 medarbetare.

Ditt uppdrag

  • Du leder, samordnar och utvecklar det pedagogiska arbetet för åk F-3

  • Du har personal-, elev- och verksamhetsansvar för åk F-3

  • Du vidareutvecklar och implementerar det systematiskt kvalitetsarbetet inom verksamheten tillsammans med skolledning och förstelärare

  • Du ansvarar för kompetensförsörjning inom åk F-3 t ex rekrytering, kompetensutveckling

  • Du har arbetsmiljöansvar enligt nämndens delegationsordning

Kvalifikationer

Som ledare är du en förebild för det som Norra Ängby skola ska stå för. Ditt ledarskap är avgörande för skolans kvalitet, mål och fortsatta utveckling. Ledarskapet kräver att du är effektiv i att kommunicera med medarbetare och att du har både människor och verksamhet i fokus.

Vi vill att du har;

  • Akademisk examen inom utbildning och pedagogik.

  • Erfarenhet ifrån skolans styrdokument och god kännedom om läraruppdraget i grundskolans alla stadier

  • God kommunikativ förmåga och IT-kunskap.

  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

  • Erfarenhet av att arbeta i ledande position med personalansvar.

Meriterande för tjänsten är att du har grundläggande förståelse/kunskap om fritidshem och deras styrdokument samt intresse av att öka samverkan mellan skola och fritids. Meriterande är även om du har ledarskapsutbildningar som exempelvis rektorsutbildningen och/eller Stockholms stads ledarskapsutbildning.

Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas som ledare och vill fortsätta driva skolutvecklingen tillsammans med oss på Norra Ängby skola. Du är engagerad med förmåga att inspirera dina medarbetare. Som person är du positiv, stabil och självgående. Vi vill även att du har god samarbetsförmåga och är tydlig i ditt ledarskap. Vidare är du mål- och resultatinriktad, strukturerad och har en empatisk förmåga.

Hos oss får du introduktion och intern utbildning – ett arbete där du arbetar självständigt med stöd från dina kunniga kollegor och förvaltningens administrativa ansvarspersoner. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Ansök senast 12 april.

Dela detta jobb

Biträdande rektor till Norra Ängby skola F-3

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen