skoljobb.se

Biträdande rektor till Tanumskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Biträdande rektor till Tanumskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Biträdande rektor 50% till Tanumskolan

Tanumskolan ligger i Tanums kommuns centralort Tanumshede. Det pågår en nybyggnation av skola vilket innebär att skolan inför nästa läsår är en F-9 skola.  Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i planeringen av vår verksamhet. Hos oss ser alla sitt uppdrag som gemensamt och där alla har en viktig funktion.

Vi söker dig som
Vill jobba mot målet att vår skola ska bli en Sveriges bästa skolor där elever och personal trivs och har höga förväntningar på varandra. Här jobbar alla medarbetare i team och ser livet som ett ständigt lärande. Du skall alltid ha elevens bästa för ögonen, vara beredd på både utmaningar och förändringar och brinna för ditt yrke. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad pedagog. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att ansvara för fritidsverksamhet, schemaläggning i Skola 24, delta i skolans systematiska kvalitetsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet och omfattning: 
Semestertjänst, tillsvidare 50% med tillträde enligt överenskommelse.

Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Rektor Ulrika Björnberg, 0525-183 95


Rektor Ulla Elowson, 0525 – 183 91
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00
Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 26 maj 2019. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen. 

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en 

Kontaktinfo:Ulrika Björnberg
Rektor Tanumsskolan 7-9
(+46) 525 - 183 95
Ulla Elowson
Rektor(+46) 0525 - 18391

Dela detta jobb

Biträdande rektor till Tanumskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun