skoljobb.se

Biträdande rektor, Vasaskolan, Egebyskolan och Trojenborgsskolan

Företag Mjölby kommun
Regioner
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Biträdande rektor, Vasaskolan, Egebyskolan och Trojenborgsskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med och utveckla våra skolor?

Utbildningsförvaltningen i Mjölby kommun tror att allt börjar med goda pedagogiska ledare och skickliga pedagoger. Vi lägger stor vikt vid det pedagogiska ledarskapet och vill ha fokus på undervisningen och elevers lärande. Vi utökar nu ledningsorganisationen på tre av våra grundskolor för att skapa ännu bättre förutsättningar för våra rektorer att leda och utveckla sina verksamheter.

Vi söker 3 biträdande rektorer till tre av våra grundskolor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker 3 biträdande rektorer som tillsammans med rektor på respektive skola ska leda och utveckla verksamheten.

I din roll som biträdande rektor ska du vara ett kvalificerat stöd för din rektor och även fungera som en avlastning. Du arbetar även med särskilda uppdrag som utgår från enhetens behov.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha pedagogisk högskoleutbildning, meriterande med rektorsutbildning och utbildning inom chef/ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som chef eller ledare, meriterande om det är inom en politisk styrd organisation. Du bör även ha erfarenhet av att förena pedagogiska, personella och administrativa frågor i ett helhetsperspektiv.

Som person är du målinriktad, engagerad och har en god pedagogisk insikt, du arbetar bra med andra människor. Du kan se helheter och har förmåga att arbeta med komplexa frågor, du kommer ofta med idéer och har ett nytänkande. Som ledare är du tydlig och skapar engagemang och delaktighet.

Vi erbjuder professionell och personlig utveckling i en modern utbildningsorganisation.

Ange i ansökan vilken/vilka tjänster du är intresserad av.

B-körkort krävs.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Biträdande rektor, Vasaskolan, Egebyskolan och Trojenborgsskolan

Mjölby kommun