skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Blackebergsskolan är en skola som ligger i ett naturskönt område i Bromma med närhet till vatten, natur och bra kommunikationer. Skolan har ca 445 elever i årkurs F-6. Vi har relativt små klasser och en hög lärartäthet.

Vi arbetar målinriktat med att ständigt förbättra vår verksamhet med fokus på det pedagogiska arbetet i klassrummet samt fritidshemmens utveckling.

 Trygghet, ansvar, glädje, kunskap - tillsammans är våra ledord.

Läs gärna mer på http://www.blackebergsskolan.se

Vi söker nu en vik lärare för årkurs 4-6 som tillsammans med vår skolas professionella medarbetare vill vara med och utveckla verksamheten till den allra bästa för våra elever.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Som lärarvikarie planerar och undervisar du i ämnet bild åk 4-6. Du kommer även undervisa elevensval där eleverna arbetar mot sina uppsatta mål eller genomför moment grupperna behöver fördjupa eller repetera för att öka elevernas måluppfyllelse. Du ansvarar även för delat mentorskap i åk 5. Du kommer ingå i ett team av lärare som arbetar runt grupper i årkurs 4-6. Du kommer behöva kunna undervisa på ett varierat sätt och vara flexibel med olika undervisningsmetoder. Vi jobbar målmedvetet med gemensam fortbildning. Den gemensamma fortbildningsplanen bygger på aktuell forskning och beslutas av den pedagogiska ledningsgruppen som består av våra förstelärare, biträdande rektor och rektor. Tjänsten är ett vikariat från 2019-01-08 till 2019-06-14 med möjlighet till förlängning HT19.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation i bild alternativt är i slutfasen eller på väg att få lärarlegitimation i bild. Övriga ämneskompetenser är meriterande.

Vi söker dig som:
- leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas där elever görs delaktiga i sitt lärande
- Kan ta till sig och involvera resultatet av aktuell forsknings- och utvecklingsarbete.
- se det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap
- kan bedöma hur effektfull olika undervisningsstrategier är och anpassa undervisningen därefter.

Som person motiveras du av att samarbeta samt att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Din planering av arbetet har en god struktur. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmågan att bygga fungerande relationer med eleverna.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se. Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-01-08 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Bromma
Referensnummer    2018/6285

Kontakt    
Patrik Lindqvist, bitr. rektor, patrik.lindqvist@stockholm.se

Facklig företrädare    
Anna Weinander, Lärarförbundet, anna.weinander@stockholm.se

Sista ansökningsdag    2018-10-26

Blackebergsskolan söker bildlärare i årkurs 4-6

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-26

Ansök nu

Dela detta jobb