skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Blackebergsskolan ligger i ett naturskönt område i Bromma med närhet till vatten, natur och bra kommunikationer. Skolan har ca 440 elever i årskurs F-6. Vi har relativt små klasser och en hög lärartäthet.

Vi arbetar målinriktat med att ständigt förbättra vår verksamhet med fokus på det pedagogiska arbetet i klassrummet samt fritidshemmens utveckling.

Trygghet, ansvar, glädje, kunskap - tillsammans är våra ledord.

Läs mer om Blackebergsskolan

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa årskurs 5 i SV och SO. I din roll ingår även mentorskap. Du kommer att ingå i ett team av lärare som arbetar runt grupper i årskurs 4, 5 eller 6. Vi ser gärna att du kan undervisa på ett varierat sätt och vara flexibel med olika undervisningsmetoder. Vi jobbar målmedvetet med gemensam fortbildning. Den gemensamma fortbildningsplanen bygger på aktuell forskning och beslutas av den pedagogiska ledningsgruppen som består av våra förstelärare, biträdande rektor och rektor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare för årskurs 4-6 i SV och SO.

Du har tidigare erfarenhet av mentorskap, du har en god pedagogisk insikt och ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för fördjupad kunskap. Du tar till dig aktuell forskning och arbetar mål- och resultatfokuserat.
Som person är du strukturerad och organiserad. Din samarbetsförmåga är god och du har lätt för att skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se. Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-08
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm, Blackeberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7092
Kontakt
  • Patrik Lindqvist, bitr rektor, patrik.lindqvist@stockholm.se
Facklig företrädare
  • Olga Röhl, olga.rohl@stockholm.se
  • Eva Vestlin, eva.vestlin@stockholm.se
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-11-25

Blackebergsskolan söker lärare i SV och SO för åk 4-6

Ansök nu

Dela detta jobb