skoljobb.se

Blackebergsskolan söker Specialpedagog

Ansök nu

Blackebergsskolan söker Specialpedagog

 

Beskrivning

Blackebergsskolan ligger i ett naturskönt område i Bromma med närhet till vatten, natur och bra kommunikationer. Skolan har ungefär 470 elever i årskurs F-6. Vi har relativt små klasser och en hög personaltäthet.

Vi arbetar målinriktat med att ständigt förbättra vår verksamhet med fokus på det pedagogiska arbetet i klassrummet samt fritidshemmens utveckling. Vi deltar i såväl större som mindre undervisningsnära forskningsbaserade projekt och har ett nära samarbete i arbetslagen.

Trygghet, ansvar, glädje, kunskap - tillsammans är våra ledord.

Läs mer om Blackebergsskolan på https://blackebergsskolan.stockholm.se/
 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå vårt elevhälsoteam tillsammans med skolsköterska, 2 kuratorer, skolpsykolog, 3 speciallärare samt biträdande rektorer och rektor. Du ansvarar för det specialpedagogiska perspektivet och har ett övergripande ansvar för hela skolan. I uppdraget ingår stöd/handledning till både elever och pedagoger. Du ingår även i ett sammanhang med våra speciallärare som tillsammans med dig arbetar för att utveckla ett inkluderande förhållningssätt över hela skolan. Här finns möjligheter att utvecklas, få fortbildning och ta del av det senaste inom skolforskning och specialpedagogik. I tjänsten ingår bland annat:

-samarbete med elevhälsan

-samarbete med vårdnadshavare och externa aktörer

-handledning och rådgivning i specialpedagogiska frågor

-ansvarig för dokumentation

-undervisa tillsammans med andra lärare, men även enskild undervisning vid behov


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog och har erfarenheter av arbete med elever som har särskilda behov. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger stor vikt vid följande kompetenser och personlig lämplighet:

Du har förmåga att leda och organisera arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas planera, genomföra och följa upp insatser för elever handleda elever och pedagogisk personal se det kollegiala lärandet som en utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap reflektera och tillägna dig resultatet av aktuell forskning och utvecklingsarbete

Som person är du mål- och resultatorienterad. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du arbetar självständigt och har samtidigt en generös inställning till att ta in andras kunskap och att dela med dig av din egen. Du tar initiativ och är villig att förändras då nya förutsättningar uppkommer.

Dela detta jobb

Blackebergsskolan söker Specialpedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen