skoljobb.se

logga

Blåklinten söker en barnskötare på visstid.

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Blåklinten söker en barnskötare på visstid.

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

 Blåklintens förskola söker en barnskötarkollega på en visstidsanställning from 1 sep - 30 dec 2022 med omfattning 75-100%.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en engagerad och intresserad barnskötare med stor vilja att utveckla verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor. Verksamheten utgår från läroplanen. På Blåklinten värdesätter vi att kunna arbeta flexibelt med stort samarbete på förskolans alla avdelningar och barn. Du ska genomföra planerad och spontan undervisning utifrån våra mål tillsammans med kollegorna i arbetslaget. Vi är en förskola med stort intresse för digitala verktyg och som dokumenterar barnens lärande i lärplattformen Unikum och utvecklar vår digitala kompetens kontinuerligt. 

Norrtälje kommun är finskt förvaltningsområde och Blåklinten har fått förtroendet att bedriva finskspråkig verksamhet. Det innebär att finskspråkiga barn har företräde till vår verksamhet och får möta det finska språket i sin undervisning under veckan.

Kvalifikationer

  • Vårt mål är alltid att anställa barnskötare med utbildning. Med din ansökan bifogar du dina betyg och andra meriterande handlingar.

  • Det är meriterande att ha kunskaper inom estetiska ämnen, digitala verktyg och projektarbete i förskolan. Kompletterande pedagogisk utbildning tex TAKK - tecken kommunikation är meriterande. 

  • Meriterande är också om du är finsktalande.

  • Du har ett normmedvetet förhållningssätt mot barn, vårdnadshavare och medarbetare.

  • Att vara relationsskapande, ha en empatisk förmåga och vara lojal ser vi som goda förmågor.

  • Vi vill att du har ett positivt, och lösningsinriktat förhållningssätt.

  • Du är strukturerad och bra på att analysera, och framförallt ska du ha en tilltro till förskolan som en god plats för barns omsorg, utveckling och lärande.

Vi ser som ett krav att du har erfarenhet av att arbeta i förskolan och vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. 

Om arbetsplatsen

Norrtälje västra förskoleområde består av tre kommunala förskolor i västra Norrtälje stad. Paletten, Blåklinten och Vigelsjö gård. Vi har stor andel förskollärare i verksamheterna och många engagerade medarbetare som brinner för att utveckla förskolorna. Förskolornas verksamhet utgår från ett projektinriktat arbetssätt med målstyrd undervisning. Förskolan är placerad i vacker natur och är omgiven av både skogar, hagar och sjön Lommaren. Vi är granne med Wigulfskolan och får vår mat från deras kök.

Hos oss får barnen stort inflytande över sin dag på förskolan samtidigt som pedagogerna erbjuder genomtänkt undervisning som dokumenteras i lärplattformen Unikum.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

Utmaningarna

Vår förskola har begränsade tillgänglighet med bussförbildelse. Dock nära Norrtälje centrum med fina cykelvägar. Kolla gärna att just du har möjlighet att ta dig till oss på ett sätt som passar dig. 

Anställningsform

75-100% tidsbegränsad anställning

Tillträde datum 220901-221230

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-07-31

Sista ansökningsdag:

2022-08-14

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

bitr. rektor

Liisa Bernadt, liisa.bernadt@norrtalje.se

Rektor

Birgitta Kinnunen, birgitta.kinnunen@norrtalje.se, 070-6864359

Intendent

Maj- Britt Nord-Agartz, maj-britt.nord-agartz@norrtalje.se, 073 9623014

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Skogefält, maria.skogefalt@norrtalje.se, 0176-284172

Kommunal- facklig representant

Ilham Ishak, ilham.ishak@norrtalje.se, 0176-284174

Förskollärare

Lena Petersson, lena.petersson@norrtalje.se, 0766996149

Dela detta jobb

logga
Blåklinten söker en barnskötare på visstid.

Norrtälje kommun