skoljobb.se

Bleckblåslärare

Regioner
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Bleckblåslärare

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande? Välkommen till oss på Kulturskolan.


Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings Kulturskola har ca 3 000 ämneselever i musik, dans, drama/teater, bild och film. Huvudskolan är placerad på Tändsticksområdet i Jönköping samt i egna lokaler på Huskvarna teater. Undervisning bedrivs också ute på kommunens grundskolor. Tillsamms är vi ca 55 lärare och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet, bedriver projekt och grundkurs åk 2 i kommunens grundskolor, lovverksamhet, ansvarar för att lägga ut teaterföreställningar, konserter och dansföreställningar på kommunens grund och förskolor. Kulturskolan ansvarar också för att söka och administrera Skapande skola projekt.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Undervisa enskilt och i grupp i bleckblåsinstrument. Leda orkester, tillsammans med kollegor delta i projekt på grundskolan samt undervisa i något biämne gärna piano. 

Din kompetens
Du är musikhögskoleutbildad eller har likvärdig kompetens. 
Du behöver ha en förmåga att entusiasmera och inspirera, vara initiativrik och ha ett utåtriktat arbetssätt. Vi söker dej som vill utveckla barnets förmågor och tilltro till sig själv. Alla elever ska kunna delta efter sin förmåga.

Lärglädje börjar med dig. Kulfaktorn är viktig på Kulturskolan. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Kulturskolechef Lisbeth Hultberg, 036-105604
bitr rektor Frida Svensson, 0737784730
Thorulfur Stefansson Facklig representant Lärarförbundet, 076-3037896

Dela detta jobb

Bleckblåslärare

Jönköpings kommun