skoljobb.se

Bli en del av Kyrkenorumskolan sök till resursperson som husvikarie

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-15

Ansök nu

Bli en del av Kyrkenorumskolan sök till resursperson som husvikarie

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med cirka 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunens vision är att vi ska bli 35 000 invånare år 2035. Stenungsunds kommun ingår i Göteborgsregionens kommunalförbund som är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte samt i ett antal andra mellankommunala samarbeten.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Kommunen värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Utbildningen ska därför utgå från vad som bedöms vara barnets bästa. Vi utbildar världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning.

Kyrkenorumskolan ligger vackert belägen i Kyrkenorum, ett område i östra Stenungsund. I omgivningarna finns härliga naturområden och det är cykelavstånd till hav, simhall och ishall. På skolan finns det ca 375 elever från förskoleklass till årskurs 6, samt fritidshem.Arbetsuppgifter:

Vi söker en resursperson som kommer vara skolans förste vikarie.

Arbetet kommer främst att innehålla vikariat vid korttidsfrånvaro och du kommer ha ett nära samarbete med skolans administratör.

Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans arbetslag, såväl elever som med lärare och genomföra skolarbete efter lärares planering. Arbetet kan också innehålla resursstöd mot en elevgrupp eller elev.

Vikariatets omfattning: 80%

Kvalifikationer:

- Erfarenhet från liknande arbete är meriterande
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet .

Vi söker en person som är flexibel, lösningsfokuserad samt lugn och stabil i sig själv. Kunskaper om lågaffektivt förhållningssätt är meriterande.

Vi vill att du som person ser utvecklingsarbete som något positivt och vill vara med och utveckla Kyrkenorumskolan och i förlängningen dig själv som person.

• Att du har en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga och kan skapa en trygg miljö för våra elever.
• Att du ser vikten av samarbete då en stor del av arbetet innebär att arbeta i team runt och med eleverna.
• Att du ser samarbetet med hemmen som mycket viktigt och som en förutsättning för en bra verksamhet.
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-01-02

Arbetsgivarens referensnummer: A1077922

 

Dela detta jobb

Bli en del av Kyrkenorumskolan sök till resursperson som husvikarie

Stenungsunds kommun