skoljobb.se

Bränningeskolan söker lärare för undervisning i klass 4 - 6

Företag Habo kommun
Regioner
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Bränningeskolan söker lärare för undervisning i klass 4 - 6

Arbetsplatsen
Habo kommun växer och vi behöver nu utöka med fler skickliga pedagoger och just nu är det vi på Bränningeskolan som söker en lärare som vill bli en del i vårat härliga gäng!

Bränningeskolan är en F-6 skola, med cirka 280 elever där det råder hög trivsel både bland elever och personal. Skolan präglas av en mycket god sammanhållning och behörig personal.

Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna, ska känna sig trygga och respekterade samt uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en miljö som präglas av trygghet och studiero.

Våra ledord är "Det är viktigt för oss att det går bra för dig" och med detta sätter vi alltid elevens bästa i fokus. För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt om de bara ges rätt förutsättningar.

Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skoltid.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett trevligt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.
 

 

Arbetsuppgifter
Tjänsten vi nu söker är undervisning riktad mot eleverna i klass 4, 5 och 6 på Bränningeskolan.

Arbetslagen på skolan undervisar ämnesinriktat i så hög grad som möjligt och uppdraget anpassas för att det ska bli så bra komplement som möjligt i arbetslagen.

Du kommer tillhöra ett arbetslag där det råder stor entusiasm och glädje för jobbet. Stämningen är god och alla värnar om varandras mående och utveckling. Du samarbetar givetvis även med övrig skolpersonal för en god lär-och arbetsmiljö för såväl elever som personal och du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

I uppdraget ingår även att ha en god samarbetsförmåga med alla berörda parter (elever, vårdnadshavare, kollegor, övrig personal och ledning) samt att vara ansiktet utåt för vår skola och Habo kommun.

I ditt uppdrag ingår sedvanliga arbetsuppgifter kopplade till yrket, bland annat planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument samt elevens behov och intresse.

Vi ser att du bedriver en tydlig men kreativ undervisning som är väl förankrad i våra styrdokument samtidigt som du hittar goda strategier för att nå varje elev och stärka denna i sin utveckling.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Du är utbildad lärare med legitimation att undervisa i årskurserna 4 - 6. Det är meriterande om du har behörighet att undervisa i flera olika ämnen.

Du är en skicklig, engagerad och strukturerad pedagog som brinner för ditt arbete med eleverna men även väl förtrogen med övrigt arbete som hör till läraryrket.

Du har ett tydligt och positivt förhållningssätt som gör att du kan skapa goda och hållbara relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Du ser vikten av samarbete för högre måluppfyllelse.
 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. Omfattning kan minskas om önskemål finns
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2022-09-26. Tillträde kan ske tidigare om så önskas och är möjligt av sökande.
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Rekrytering sker fortlöpande så vänligen skicka in din ansökan i god tid.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-08-28
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-358

Upplysningar
Anna Smid
Rektor
0721-46 13 40
036-442 81 19
anna.smid@habokommun.se

Fackliga företrädare når du via vår växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

Bränningeskolan söker lärare för undervisning i klass 4 - 6

Habo kommun