skoljobb.se

logga

Brasslärare till Linköpings Kulturskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-11

Ansök nu

Brasslärare till Linköpings Kulturskola

Sista ansökningsdatum: 11 december 2020
Referensnummer: 5955

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 6 månader

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Anders Johansson, Kulturskolechef, 013-207366, Anders.Johansson@linkoping.se

Christer Samuelsson, Lärarförbundets kontaktperson, 0704471479, christer.samuelsson@linkoping.se

 

Om arbetsplatsen

Linköpings Kulturskola är en frivillig skolverksamhet som undervisar ca 3 500 elever i dans, teater, musik samt bild & form. Undervisningen riktar sig till barn och unga i Linköpings Kommun i åldrarna ca 5-20 år.

Kulturskolan har ensembleprofil viket innebär att all undervisning leder till samspel på olika sätt och i samtliga konstformer. Undervisningen sker i egna lokaler i Konsert & Kongresshuset men vi har också en omfattande verksamhet i de flesta kommundelarna. Kulturskolans administration består av Kulturskolechef, biträdande Kulturskolechef, verksamhetsansvarig och tre administratörer. Undervisningen utförs av ca 45 lärare.

Vi söker nu en brasslärare till ett vikariat under vårterminen 2021. 

Arbetsbeskrivning

Undervisningen sker i "grova brasset" där tuba, trombon och baryton ingår. I tjänsten kan undervisning i vår grundkursverksamhet för elever i åk 1 och 2 förekomma vid behov. Vår undervisning sker i egna lokaler men också i olika bostadsområden i kommunen. Verksamheten är förlagd till eftermiddags- kvällstid. Omfattning och inriktning kan givetvis diskuteras vid en intervju.

Kvalifikationer

Vi söker dig med pedagogisk examen från Musikhögskola eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av undervisning vid Musik- eller Kulturskola bedöms det som meriterande. Vidare ser vi gärna att du har en fördjupad kunskap i brassmetodik samt orkester. och ensembleledning.

Har du ett stort engagemang där du tillför entusiasm och energi till ditt arbete kommer du passa bra in hos oss på Linköpings Kulturskola. Du skapar delaktighet och samsyn kring vår verksamhet tillsammans med elever och kollegor. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi ser gärna att du är kreativ och kommer med nya idéer till både vår verksamhet som din egna undervisning. Vi söker dig som vill vara en del av ungdomars musikaliska utveckling!

Information om tjänsten

Tillträde: 2021-01-08

Anställningsform: Visstidsanställning 2021-01-08 till 2021-06-11

Sysselsättningsgrad: 50 %

Antal lediga befattningar: 1

Dela detta jobb

logga
Brasslärare till Linköpings Kulturskola

Linköpings kommun