skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Bredängsskolan är en mångkulturell F-9-skola med ca 550 elever som har drygt 30 olika modersmål. På skolan finns också en grundsärskola. Skolan ligger mitt i Bredängs centrum alldeles intill tunnelbanan med närhet till både natur och kultur. Genom statsbidraget "Skapande skola" får skolan ta del av ett rikt kulturliv. Vår vision är att "Alla ska lyckas!"

Här arbetar kompetenta medarbetare som tycker uppdraget är meningsfullt och att det är viktigt att utvecklas.

Arbetsbeskrivning
Du arbetar på fritidshemmet med åk 1 - 3. Vi arbetar med åldersblandade grupper på fritidshemmet. Under skoltiden är du knuten till en klass. Du måste kunna samarbeta med såväl lärare som fritidspersonal, men du måste också kunna ta egna initiativ och självständigt planera, genomföra och utvärdera undervisning på fritidshemmet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare för fritidshem eller fritidspedagog.

Du ska ha aktuell arbetslivserfarenhet från skolvärlden. Att vara väl förtrogen med språkutvecklande arbetssätt är viktigt, då majoriteten av våra elever har ett annat modersmål än svenska. Din förmåga att leda arbetet så att en trygg lärandemiljö uppstår är god. Du reflekterar över ditt sätt att undervisa och värdesätter det kollegiala lärandet. Du samarbetar bra både med elever och vuxna. Din kommunikation är tydlig, du lyssnar och relaterar till andra på ett lyhört sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/1006

Kontakt    
Anne Holmqvist, biträdande rektor, 08 508 241 65
Facklig företrädare    
Lena Nylöf, Lärarförbundet, 08 508 499 91
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Bredängsskolan söker lärare i fritidshem

Ansök nu

Dela detta jobb