skoljobb.se

Bredängsskolan söker lärare i TX-slöjd 50%

Regioner
Utgår

2021-06-22

Ansök nu

Bredängsskolan söker lärare i TX-slöjd 50%

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Bredängsskolan är en mångkulturell F-9 skola med ca 530 elever som har drygt 30 olika modersmål. På skolan, som ligger i Bredängs centrum med närhet till både natur och kultur, finns också en grundsärskola. Vår vision är att " Alla ska lyckas!" 

Här arbetar kompetenta medarbetare som tycker uppdraget är meningsfullt och att det är viktigt att utvecklas och göra nytt. Alla elever har tillgång till dator. 

Nu söker vi en lärare som vill undervisa våra elever i textilslöjd. 

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning i åk 3 och 4 samt för ett par grupper i grundsärskolan. Du tillhör mellanstadiets arbetslag. Undervisningen sker i halvklass, och tjänsten är förlagd till två dagar. 

Skolan har flera trä-metall/textilslöjdslärare och det finns därför stora möjligheter till samarbete och kollegialt lärande i ämnet. 

Din kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som

  • är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd för årskurs 3 och uppåt. 

  • har aktuell erfarenhet av undervisning i grundskolan och gärna grundsärskolan

  • är väl förtrogen med läroplanen och aktuella styrdokument

  • har förmåga att leda arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas.

Som person är du trygg stabil och har självinsikt. Du leder och organiserar ditt arbete så en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas. Du motiveras av att samarbeta och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Din kommunikation är tydlig, du lyssnar och relaterar till andra på ett lyhört sätt. I din undervisning är du väl medveten om eleverna olika förutsättningar att ta till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla den.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på www.pedagogstockholm.se.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Dela detta jobb

Bredängsskolan söker lärare i TX-slöjd 50%

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen