skoljobb.se

Bromma gymnasium söker lärare i MA, TK och NO på SI

Ansök nu

Bromma gymnasium söker lärare i MA, TK och NO på SI

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss erbjuds du utvecklingsmöjligheter utan att behöva byta arbetsgivare.

På Bromma gymnasium ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov

  • ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas

  • fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande

  • uppvisa förmåga att möta och skapa trygghet i elevernas sociala situation

  • leda med struktur, tydlighet, involvering och delaktighet

  • vara van att arbeta med digitala verktyg i undervisningen

  • ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen

Arbetsplatsbeskrivning

Bromma gymnasium är en av Stockholms största gymnasieskolor. Skolan erbjuder fyra högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet, och språkintroduktion. Bromma gymnasium är sedan länge en attraktiv skola för både elever och personal. Skolan eftersträvar en kultur som präglas av öppenhet, vänlighet och glädje. Verksamheten har sin grund i goda relationer, där alla blir sedda. Våra elever utvecklas genom stimulerande och varierade arbetsformer. Genom skolans fokusområden; entreprenörskap, hälsa och globalisering, lämnar eleverna skolan väl förberedda för kommande studie- och yrkesliv.

Nu söker vi en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik, teknik och NO på språkintroduktionsprogrammet.

Ditt arbete
Tjänsten är på 100 % och innebär undervisning på språkintroduktionsprogrammet. Du kommer att ingå i arbetslag tillsammans med övriga lärare på språkintroduktionsprogrammet.

Din erfarenhet och kompetens

Vi vill att du som söker är legitimerad lärare med ämnesbehörighet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta ämnesintegrerat

Vi söker dig som har en god förmåga att coacha och motivera, och som skapar engagemang och delaktighet hos dina elever och kollegor. Du har en god samarbetsförmåga och skapar goda relationer både inom och utanför skolan. Du är en god förebild och ser möjligheter och bidrar till utveckling i skolan. Som ledare är du lugn och stabil och du kommunicerar på ett klart och tydligt sätt.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Bromma gymnasium söker lärare i MA, TK och NO på SI

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen