skoljobb.se

Bromstensskolan söker lärare till särskild undervisningsgrupp

Ansök nu

Bromstensskolan söker lärare till särskild undervisningsgrupp

Beskrivning

Bromstensskolan är en F-6 skola som ligger i Västerort inom Stockholms kommun. Skolan är en kommunal grundskola med ca 500 elever. Ligger vackert uppe på en kulle i ett trivsamt villaområde. De äldre delarna har anor från tidigt 1900-tal och de yngre uppfördes under 1990-talet. Skolan har en stor och trivsam skolgård med bl a en fotbollsplan med mycket springytor. På skolan arbetar ca 75 personer, de flesta är pedagoger. I övrigt har vi de flesta yrkeskategorier som brukar finnas på en grundskola. Skolledningen består idag av rektor och två biträdande rektorer samt en administrativ chef.

Knappt hälften av eleverna har en annan kulturell bakgrund än svensk, så vi har många berikande kopplingar ut till övriga världen. Vi ser vår mångfald som en styrka och försöker ta till vara på det vi kan lära oss av olika kulturer. Våra ambitioner är höga och vi har en stark positiv utveckling på skolan. Vår avsikt är att skapa en skola där vi hjälper eleverna att utveckla sin fulla potential. Bästa sättet att lära sig mer om skolan är att träffa oss och ställa frågor om vår verksamhet och snart kanske även din arbetsplats. Skolans vision är följande "På Bromstensskolan känner vi oss trygga och visar varandra ömsesidig respekt. Vi värdesätter kunskap och får bästa förutsättningar för att utvecklas och lära. Tillsammans skapar vi ansvarskänsla genom delaktighet och inflytande."

Vi söker nu en lärare som vill delta i vårt arbete med att fortsätta utveckla skolan och vara med att starta Bromstensskolans särskilda undervisningsgrupp!  

Din kompetens och erfarenhet

Vi behöver en lärare till vår särskilda undervisningsgrupp. Du behöver vara legitimerad lärare.

Meriterande med erfarenhet av undervisning i särskild undervisningsgrupp.

Du behöver ha god samarbetsförmåga och ha lätt att arbeta med elever, vårdnadshavare såväl som kollegor. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Dela detta jobb

Bromstensskolan söker lärare till särskild undervisningsgrupp

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen