skoljobb.se

Bromstensskolan söker legitimerad lärare till åk 3

Ansök nu

Bromstensskolan söker legitimerad lärare till åk 3

Vår skola

Bromstensskolan är en F-6 skola som ligger i Västerort inom Stockholms kommun. Skolan är en kommunal grundskola med ca 500 elever. Ligger vackert uppe på en kulle i ett trivsamt villaområde. De äldre delarna har anor från tidigt 1900-tal och de yngre uppfördes under 1990-talet. Skolan har en stor och trivsam skolgård med bl a en fotbollsplan med mycket springytor.

På skolan arbetar ca 75 personer, de flesta är pedagoger. I övrigt har vi de flesta yrkeskategorier som brukar finnas på en grundskola. Skolledningen består idag av rektor och två biträdande rektorer samt en administrativ chef. Våra fyra förstelärare har ansvaret att utveckla undervisningen på skolan tillsammans med skolledningen och pedagogerna. Vi välkomnar ny personal med andra erfarenheter som tillsammans med våra redan duktiga pedagoger vill utveckla Bromstensskolan.

Knappt hälften av eleverna har en annan kulturell bakgrund än svensk, så vi har många berikande kopplingar ut till övriga världen. Vi ser vår mångfald som en styrka och försöker ta till vara på det vi kan lära oss av olika kulturer. Våra ambitioner är höga och vi har en stark positiv utveckling på skolan. Vår avsikt är att skapa en skola där vi hjälper eleverna att utveckla sin fulla potential. Bästa sättet att lära sig mer om skolan är att träffa oss och ställa frågor om vår verksamhet och snart kanske även din arbetsplats.

Skolans vision är följande "På Bromstensskolan känner vi oss trygga och visar varandra ömsesidig respekt. Vi värdesätter kunskap och får bästa förutsättningar för att utvecklas och lära. Tillsammans skapar vi ansvarskänsla genom delaktighet och inflytande."

Ditt arbete

Nu söker vi dig, en engagerad och positiv grundskollärare, som brinner för lärande och som vill delta i vårt arbete att fortsätta utveckla skolan. Du kommer undervisa i en årskurs 3. Mentorskap ingår i tjänsten. Du kommer ingå i ett arbetslag där våra pedagoger arbetar tillsammans kring våra elever.

Vi kan erbjuda dig en tillsvidaretjänst, där du planerar, genomför och följer upp verksamheten enligt läroplanens mål, där du får eleverna att växa, samtidigt som du är med och vidareutvecklar vår skola.

Vi har höga förväntningar på dig och ditt engagemang och kan i gengäld lova dig ett spännande uppdrag, där du kommer vara med och forma Bromstensskolan!

Din erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad grundskollärare med behörighet i flertalet ämnen
  • Har aktuell arbetserfarenhet och har några års erfarenhet av undervisning på lågstadiet
  • Har erfarenhet av formativ bedömning

Som person är du trygg och stabil, och du har en god självinsikt. Du ska ha lätt för att samarbeta och ser det som en självklarhet, samtidigt som du är driven och självgående. Vidare har du ett tydligt ledarskap där du tar ansvar, planerar och genomför din undervisning så eleverna känner sig delaktiga. Du kan fatta snabba beslut, även under tidspress.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande för denna tjänst, så tveka inte att skicka din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Dela detta jobb

Bromstensskolan söker legitimerad lärare till åk 3

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen