skoljobb.se

Bygglärare till Stockholms byggtekniska gymnasium

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-20

Ansök nu

Bygglärare till Stockholms byggtekniska gymnasium

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
På Stockholms byggtekniska gymnasium undervisar vi i samtliga inriktningar på Bygg och anläggningsprogrammet. På gymnasieskolan går det drygt 120 elever i höst. För att möta branschernas krav och kunna ge en hög kvalitet på undervisningen har vi moderna och välutrustade verkstäder för ändamålet. Vi är branschrekommenderad skola inom de utbildningar vi erbjuder. Vi knyter undervisningen till verklighetsnära uppdrag genom ämnessamverkan och tematiskt arbetssätt. Samarbete med lärare, elevhälsa, vårdnadshavare och andra aktörer utanför skolan är av stor betydelse för våra elever och för skolan som helhet. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla den pedagogiska lärmiljön och det kollegiala lärandet. Elevhälsan består av rektor, skolkurator, socialpedagog, specialpedagog och skolsköterska. Läs mer på http://stockholmsbyggtekniskagymnasium.stockholm.se

Arbetsbeskrivning
Som Bygglärare hos oss undervisar du i byggrelaterade kurser med fokus på att skapa glädje, motivation för ditt ämne och förbereda eleverna för yrkeslivet. Du kommer att ha huvuddelen av din tjänstgöring på gymnasieskolan och ansvara för yrkesintroduktions eleverna på programmet. I ditt arbete har du ett nära samarbete med andra lärare och ingår i arbetslaget bygg och anläggning.

Kvalifikationer

Som person är du ansvarstagande, trygg och har lätt för att bygga goda relationer. Du gillar struktur och ordning men kan ändå, trots fasta rutiner hantera att ingen dag är den andra lik. Du är initiativrik och tycker om att samarbeta med andra för att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig ett roligt, spännande och mycket givande arbete. Du får chansen att följa med en bit på våra ungdomars livsresa. Du kommer att utmanas och glädjas eftersom vi jobbar med ungdomar. Vi tror på att ha högt i tak, på att ta hand om varandra och får regelbunden intern handledning av skolkurator och specialpedagog.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Efter överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %

Ort    Kista
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4626

Kontakt    
Stefan Säll , 076-8250566

Facklig företrädare    
Mattias Berg, Lärarförbundet, 0768251183

Sista ansökningsdag    2018-07-20
Legitimationskrav    Läkare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Bygglärare till Stockholms byggtekniska gymnasium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen