skoljobb.se

Cirkelledare i italienska kvällstid Folkuniversitetet i Stockholm bedriver öppen kursverksamhet i språk. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och vill gärna ha kontakt med dig som kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform, några timmar per vecka - huvudsakligen kvällstid. Inför höstterminen söker vi en cirkelledare i italienska. Arbetsuppgifter Undervisning, förberedelse, planering och efterarbete.  Delta i utvecklingsarbete enligt överenskommelse Kvalitetsarbete genom att ta del av förväntningar inför kursen och utvärderingar efter kursens slut. Deltagarkontakter mellan lektionerna relaterade till kursinnehåll t.ex förberedelser eller läxor.
Kvalifikationer
Cirkelledare inom Folkuniversitetet ska vid tillträdet ha: Pedagogisk förståelse eller pedagogisk erfarenhet. Sakkunskap i ämnet/arbetslivserfarenhet i ämnet Erfarenhet av och ett aktivt intresse för vuxenpedagogik Grundläggande IT-kunskaper
Din språkliga nivå i undervisningsspråket skall vara motsvarande den som en infödd har och vi ser gärna att du har relevant akademisk exam. Önskvärda personliga egenskaper är vilja och förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp, en god social förmåga, god initiativförmåga, positiv inställning till förändring och utveckling samt ett etiskt förhållningssätt. 
Arbetet kräver goda kunskaper i svenska eller engelska.
Ansökan:Välkommen med din CV och ett presentationsbrev! Vi sparar dessa i vår databas och kontaktar dig vid behov. Sista ansökningsdag 31 augusti 2018.

Anställningsform: Objektsanställning deltid
Lön: timlön enligt avtal

Cirkelledare i italienska kvällstid

Regioner
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb