skoljobb.se

Dedikerad lärare till nystartad "Alfabetiseringsgrupp"

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-08

Ansök nu

Dedikerad lärare till nystartad "Alfabetiseringsgrupp"

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Ditt uppdrag 

Ditt uppdrag är att tillsammans med Specialpedagog, inriktning nyanländas lärande undervisa i "Alfabetiseringsgruppen". Utveckla och stärka undervisningen i Haninge kommuns grundskolor för de nyanlända elever som ännu inte är läskunniga på något av sina språk. 

Du arbetar till största delen av din tid med undervisning i ”Alfabetiseringsgruppen” en ny verksamhet från HT-19 med fokus på läs- och skrivinlärning för våra nyanlända elever i grundskolan. Du kommer att ha goda möjligheter att påverka såväl innehåll som upplägg av undervisningen i samarbete med Specialpedagog. Tjänsten innebär också att arbeta på utsedda skolor med undervisning under längre eller kortare tid för att anpassa den så att även elever som behöver fortsatt grundläggande läs- och skrivundervisning gynnas.

Det här söker vi hos dig 

Vi söker dig som är legitimerad lärare med mångårig yrkeserfarenhet av grundläggande läs- och skrivinlärning. Meriterande är om du är behörig i SVA och ett krav är dokumenterad erfarenhet av olika läsinlärningsmetoder. Det är också viktigt att du har förståelse för de utmaningar som elever med svenska som andraspråk ställs inför och att du kan anpassa undervisningen efter dessa. Du delar med dig av dina kunskaper och beprövade erfarenheter. Du har stor tilltro till människors förmåga och drivs av att få elever och kollegor att utvecklas i sin yrkesroll. Du stimuleras av nya utmaningar och förblir motiverad även då du stöter på motgångar.

Kontakt: Tommie Söderström 
08-606 92 11Sirkka Jonsson 
08-606 81 78

Facklig företrädare: 
Fackliga företrädare kontaktas via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Dedikerad lärare till nystartad "Alfabetiseringsgrupp"

Haninge kommun