skoljobb.se

YrkesAkademin YH AB är numera en av de större leverantörerna av Yrkeshögskoleutbildning i Sverige. Våra moderna koncept med distans och nätbaserad undervisning möjliggör för studerande i hela landet att utbilda sig mot efterfrågade yrkesroller.

Nu söker vi dig som kan hjälpa oss bli ännu bättre och utveckla vårt arbete med studeranderekrytering och antagning. Vi arbetar aktivt med behörighetsprövningar, validering av reell kompetens och tillgodoräknanden.

Daglig kontakt med blivande studerande är en viktig del av arbetet, att kunna agera införsäljande mot intresserande. Samtidigt skall rollen säkerställa att antagning och urvalsprocessen sker rättssäkert och dokumenteras. Vi arbetar agilt med fokus på ständiga förbättringar så viktigt att du drivs av att utveckla och att leda utvecklingsarbete.

Arbetet sker med datorbaserade stödsystem och i nära samarbete med kollegor. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, integritet och rättssäkerhet. Arbetets intensitet är mycket varierande under året.


Om dig: Du ska ha förmåga att organisera ditt arbete och vara mycket strukturerad och noggrann, även då arbetsuppgifterna är många och varierande. Vi vill att du har förmåga att inom givna ramar självständigt bedöma hur arbetsuppgifter skall utföras samt leda arbetet med behörighetsprövning för hela affärsområdet. Det kräver att du har erfarenhet av att leda projekt. 
Du kommer ha många kontakter i ditt dagliga arbete, både internt och externt, ofta nätbaserade.

Kvalifikationer
Akademisk examen eller akademiska meriter som bedöms likvärdiga alternativt mångårig erfarenhet som antagningshandläggare. Gärna Studie- och yrkesvägledare. God system- och datorkunskap God förmåga att både tala och skriva såväl svenska som engelska

Det är meriterande om du tidigare arbetat med kvalificerat handläggningsarbete och myndighetsutövning. Likaså om du har andra språkkunskaper än svenska och engelska. 
Som person är du serviceinriktad, van att arbeta såväl självständigt som i grupp och att leda projekt. Du är mycket noggrann, ansvarsfull samt en god kommunikatör van att arbeta i högt tempo.

Om tjänsten:

Placeringsort, valfri då uppdraget kan utföras till stor del nätbaserat. Dock kommer tjänsten innebära en del resor för att skapa relationer med utbildningsledare runt om i Sverige.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Du hittar mera information om våra utbildningar på:

www.ya.se och sedan under Yrkeshögskola

ANSÖKAN  Sök tjänsten genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. 

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

YrkesAkademin kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi undanber oss all kontakt från bemanningsföretag, rekryteringstjänster då vi hanterar denna rekrytering internt.

Responsible recruiter

Josefin Born Nilsson

josefin.born-nilsson@ya.se

Driven och engagerad antagningsansvarig till vår yrkeshögskola

Företag Yrkesakademin
Regioner
Utgår

2018-11-16

Ansök nu

Dela detta jobb