skoljobb.se

Ekens skola söker lärare i tyska 15%

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

Ekens skola söker lärare i tyska 15%

 

Beskrivning

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev ha möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Ekens skola är en högstadieskola som ligger i en ekbacke i Hammarby Sjöstad, på Vävar Johans gata 5 i Sickla park, nära till stad och natur. Vi startade hösten 2018 med åk. 7 och är nu ca 45 medarbetare och 420 elever i åk. 7-9. 

Den här annonsen riktar sig till dig som är lärare i tyska för åk 7-9. Omfattningen på tjänsten är ca 15%.

Om ditt arbete

Du bidrar till det roliga och utmanande arbetet med att driva en nystartad skola. Till hösten arbetar vi tätt tillsammans i tre vertikala arbetslag, med åk 7, 8 och 9. Vi utvecklar hela tiden våra arbetssätt både i det egna ämnet/ämnena och över ämnesgränserna.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i tyska i åk 7-9. Du har hög digital kompetens och aktuell arbetslivserfarenhet av att undervisa elever på högstadiet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har kompetens och god förmåga att:

  • skapa en trygg lärandemiljö, grundad på ömsesidig respekt och samarbete
  • arbeta för alla elevers utveckling att lära och gör dem delaktiga i planeringen
  • med ett stort engagemang, leda och motivera eleverna till att nå gemensamma mål
  • planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt

Som person är du trygg och stabil och har en god självinsikt. Du motiveras av att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser det som självklart att samarbeta med andra för att lyckas med ditt och skolans uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se. Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden. 

Övrigt

Vid eventuell övertalighet inom utbildningsförvaltningen kan tjänsten komma att tas i anspråk.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Dela detta jobb

Ekens skola söker lärare i tyska 15%

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen