skoljobb.se

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet.

Nu har du chans att arbeta i en skola med fokus på utveckling förutom en lärande och trygg miljö. Vi har en väl fungerande skolutvecklingsenhet som vi samarbetar med och rektorn finns närvarande på skolan i nära samarbete med dig. Som nyanställd hos oss erbjuds du ett introduktionsprogram ledd av kommunens skolutvecklingsenhet.

Vi som söker ytterligare en kollega jobbar på Bruksgymnasiet i Gimo, en kreativ och utvecklande arbetsplats där vi erbjuder både yrkesutbildningar och högskoleförberedande utbildningar för ungdomar och vuxna. Det bidrar till en dynamisk miljö där människor med olika bakgrund möts och möjligheterna är många, inte minst för att vi satsar på samarbete med näringsliv och högskola. Vår skola har en god stämning med ett gott samarbete där vi gärna delar med oss och hjälper varandra.

Arbetsbeskrivning

När du jobbar som lärare och mentor hos oss blir du en del av ett sammansvetsat arbetslag, som utgör en trygg utgångspunkt i vardagen för dig. Vi planerar och utvecklar verksamheten tillsammans samt jobbar för att utmana och stötta varje elev så att de alla får goda förutsättningar att möta framtidens utmaningar och möjligheter.

Hos oss kommer du att undervisa inom gymnasieskolans El- och energiprogram med inriktningarna Elteknik, Automation och Dator- och kommunikationsteknik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad inom el och energi, samt har ett stort intresse för undervisning. Vi ser gärna att du har allmän behörighet och är väl förtrogen med den nya ellagstiftningen. Du har ett positivt förhållningssätt till IT som ett självklart verktyg i såväl pedagogik som dokumentation.

Som person har du en positiv grundinställning med förmåga att visa på möjligheter och lösningar. Ditt engagemang stimulerar både elever och oss kollegor till lärande. Vi ser att du tillsammans med oss kollegor tar ansvar för verksamheten och driver utvecklingen av arbetet. Vi månar om den goda stämningen i vår arbetsgrupp och din förmåga till samarbete värderas högt.

Vi hoppas få välkomna dig till vår skola!

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, vänta därför inte med att visa ditt intresse.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar

Kontaktpersoner
Hanna Hansson
Programrektor
0173-866 02
070- 313 34 55
 
Facklig representant
Sofia Lindgren
Lärarnas Riksförbund

Pernilla Eklund
Lärarförbundet
0173-862 91

El- och energilärare, Gimo

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-05

Ansök nu

Dela detta jobb