skoljobb.se

TEGELHAGENS SKOLA

Tegelhagens skola ligger  är ett naturskönt område i södra Sollentuna. På skolan går det sammanlagt cirka 650 elever i årskurs F-9. Skolan har ett utvecklat arbete med digital teknik och tar kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner samt andra länder som vill titta på skolans undervisning. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid utomhuspedagogik och friluftsliv.

Tegelhagens skola är Olweuscertifierad vilket innebär att vi har ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i skolans alla verksamheter från förskoleklass till åk 9. På skolan har vi ett stabilt och kompetent elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog/speciallärare, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och hela ledningsgruppen. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande  och med tidiga insatser lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential.

Tegelhagens skola söker nu två elev/klassresurser till F-3 respektive 7-9. Du kommer att vara ett viktigt stöd för eleverna både under lektionstid, på raster och under fritidsverksamhet. Du strävar efter att hitta olika infallsvinklar för att finna lösningar så att elevens lärande och välmående kommer i första hand. Du kan arbeta utifrån ett lösningsfokuserat och lågaffektivt förhållningssätt. Du välkomnas att arbeta tillsammans med ett engagerat och mycket kompetent lärarteam och arbetslag.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande uppdrag på en skola med god arbetsmiljö, höga ambitioner och visioner.

KVALIFIKATIONER

Vi förväntar oss att du:

- är en stabil, trygg person med ett relationellt förhållningssätt

- är tydlig i din kommunikation och kan sätta gränser

- är flexibel, ansvarstagande och engagerad

- samverkar med kollegor på ett lyhört sätt  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar fortlöpande under annonseringsperioden varvid tjänsten kan tillsättas innan annonseringsperioden är slut.
Kontaktpersoner:
Anna Hammarhjelm 
mob: +46 0760269286 Susanne Berneklint 
mob: +46 7355460603

Elev/klassresurs till skola och fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-02

Ansök nu

Dela detta jobb