skoljobb.se

Elevassistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-23

Ansök nu

Elevassistent

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker 2 elevassistenter till Skansenskolan i Mörbylånga med placering på låg-respektive mellanstadiet. Som elevassistent arbetar du med det pedagogiska såväl som det sociala sammanhanget kring eleven. Du skapar goda förutsättningar för lärande utifrån elevens individuella förmåga. Du kommer att samarbeta med t.ex. lärare, specialpedagoger samt vårdnadshavare för elevens bästa.

Tjänsterna är om 75%

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är lyhörd, har lätt för att samarbeta och som sätter eleven och elevens behov i centrum. Du ska vara lugn och stabil i ditt bemötande och vara lyhörd för elevens behov. Du ska kunna möta elever individuellt och i grupp, vara initiativrik, kunna fatta beslut och vara konsekvent. Du behöver vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga med lärare, elev och föräldrar.

Kunskap och erfarenhet av lågaffektivt bemötande är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har godkänd gymnasieutbildning gärna från Barn- och fritidsprogrammet med inriktning pedagogik eller annan likvärdig utbildning. Det är en extra merit att ha erfarenhet av att ha arbetat med barn i behov av särskilt stöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så även om du saknar formell pedagogisk utbildning är du välkommen att söka.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Elevassistent

Mörbylånga kommun