skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en elevassistent för årskurserna 4-6.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en flexibel medarbetare som uppskattar skiftande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du är insatt i skolans styrdokument och är intresserad av att arbeta med elever i yngre åldrar. Du kommer arbetai ett team av elevassistenter som leds av en arbetslagsledare.

Du kommer samarbeta med elever och lärare. En stor del av dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

• Arbeta med stöttning av en enskilda elevers skolarbete i år 4-6 under hela skoldagen.
• Aktivt hjälpa eleverna i sociala situationer i skolan.
• Hålla god kommunikation med övrig personal.

Vi sätter ett stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos våra elever och lärare.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för lärarna i sitt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. Här finns allt kurs- och stegmaterial. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Ystad är en grundskola för åk 4-9. Vi ligger på Björnstjernegatan 8 på det gamla regementet i Ystads östra delar. På skolan går det ca. 440 elever. Våra elever kommer från hela Ystad samt från våra kranskommuner.

Kunskapsskolan Ystad erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER Som sökande ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta nära elever och är intresserad av relationsbyggande pedagogik. Kunskaper i neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är ett plus.Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

____________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tidsbegränsad upphållsanställning t o m 181231 med möjlighet till fortsatt.

Veckoarbetstid 75%

Kontaktpersoner

Rektor: Eva Borgström

Mail: eva.borgstrom@kunskapsskolan.se

Mobil: 0733173455

Ansökan sker via länk nedan senast den 28 oktober 2018.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Björnstjernegatan 8

271 39 YSTAD

Elevassistent

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-28

Ansök nu

Dela detta jobb