skoljobb.se

Elevassistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Elevassistent

Österängsskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Österängsskolan finns på Österängen mellan naturområdet Bondberget och Vättern. Skolan består av grundskola och grundsärskola. Österängsskolan med förskoleklass, åk 1-6, fritidshem samt träningsskola tillhör Österängens skolområde. Skolan har 260 elever. En fantastisk skola som dessutom har vunnit utmärkelsen hälsofrämjande arbetsplats inom Jönköpings kommun.

Arbetsuppgifter
Du arbetar som elevassistent inom grundskolan. Du ska främja ett specialpedagogiskt förhållningssätt i grundskolan, stärka elevens utveckling och inlärning, arbeta med eleverna tillsammans med övrig personal samt arbeta i grundskolans fritidshem. Du som är intresserad av att arbeta i arbetslag, vill driva utveckling inom ditt område och ser lärande som en ständig process där du har möjlighet att utveckla ditt arbete, är välkommen att söka anställning hos oss.

Kompetenskrav
Adekvat utbildning för arbete som elevassistent. Erfarenhet och kunskap gällande autism, språkstörning och/eller koncentrationssvårighet är meriterande. Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du känner en stolthet för ditt arbete och vill göra skillnad. Du ska ha grundläggande IT-kompetens.

Övrigt
Läs mer om skolan på www.jonkoping.se/osterangsskolan (http://www.jonkoping.se/osterangsskolan)

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länk till beställning av belastningsregistret här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Upplysningar
TF rektor, Helena Larsson: 036-10 53 75
Lärarförbundet, Pernilla Stålbark: 036-10 64 43

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Elevassistent

Jönköpings kommun