skoljobb.se

Elevassistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Elevassistent

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Om skolan:

Internationella Engelska Skolan Bromma är en skola för årskurserna 4-9 med 940 elever och 85 medarbetare. Skolan är belägen vid Brommaplan, nära till bussar och tunnelbana. Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska beroende på ämnet. Skolan vill verka för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Vi är en skola med en klar värdegrund, med en trygg arbetsmiljö, god disciplin och mycket omvårdnad. Eleverna skall lära sig ta ett personligt ansvar för sin utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. 

Som elevassistent arbetar du för att ge stöd till elev i klass i både lärande och utveckling. Du stöttar upp lektioner och raster samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. Arbetet kommer även att kombineras med eftermiddagstjänst inom vår efterskolanaktiviteter, så kallad Junior Club. I din roll som elevassistent kommer du ge stöd utifrån varje elevs specifika förutsättningar och främja utveckling och självständighet. Det är viktigt att du bidrar till att skapa en trygg miljö och att du samarbetar med övrig personal. Att du tycker om att arbeta i team och har god samarbets- och kommunikationsförmåga ser vi som en självklarhet!

Om dig

- Vi söker dig som:
- har erfarenhet från arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF)
- är trygg, framåt, positiv och flexibel,
- är engagerad och målmedveten,
- är driven, kreativ och har lätt för att samarbeta,
- är intresserad av att arbeta i en pedagogisk miljö

Krav:

- Flytande svenska och engelska
- Utdrag från belastningsregistret

Meriterande

- Gymnasieutbildning

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Skicka CV och personligt brev på svenska märkt 'Ansökan elevassistent'  till recruitment.bromma@engelska.se

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt

 

Dela detta jobb

Elevassistent

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB