skoljobb.se

Elevassistent

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-09

Ansök nu

Elevassistent

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  

Beskrivning av verksamheten Ribbybergsskolan är en F-6 skola med ca 520 elever. Skolan är belägen nära centrum i Västerhaninge med närhet till pendeltåg och bussar. Vår vision är att alla barn är allas ansvar. Värdegrundsarbetet är därför en naturlig och viktig del för oss här på Ribbybergsskolan.

Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang där vi trivs tillsammans!

Vår målsättning är att alla våra elever ska lämna Ribbybergsskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sin egen förmåga.

Ditt uppdrag: Du arbetar som elevassistent mot en elev med diabetes. Du är ett stöd och sköter egenvård under hela dagen såväl i skolan som på fritids.

Dina kvalifikationer Du är ansvarstagande och tar ditt uppdrag på fullaste allvar. Du har en god, daglig dialog med vårdnadshavare samt kollegor.

 Din kompetens  Du ska ha barnets bästa i fokus och tillämpa ett relationellt förhållningssätt och därmed skapa de bästa förutsättningar för varje enskild elev. Att bygga goda relationer med övriga elever och kollegor ser vi därför som en självklarhet.

 Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med naturen som närmsta granne, fantastiska elever och kollegor samt ett klimat med stor frihet under ansvar.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Elevassistent

Haninge kommun