skoljobb.se

Elevassistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Elevassistent

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Ekhagsskolan
Anställningsform    Tidsbegränsad
Omfattning    100%
Tillträdesdag    snarast till 2020-04-05
Sista ansökningsdag    2019-09-29
Referensnr    19-60-2286

Ekhagsskolan - En skola att längta till
Har du erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd eller har du en önskan om att få arbeta i skolan och ge stöd till elever, då är du välkommen att söka till oss på Ekhagsskolan. Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Vi är...
 ...skolan som vill skapa en plats där alla barn och vuxna känner sig trygga, mår bra och har lust att lära. Styrkan med vår enhet är engagerade och kompetenta medarbetare som bidrar till ett positivt arbetsklimat som bygger på god kommunikation. Hos våra fantastiska elever finner vi en mångfald av olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid värdegrundsarbetet där alla ges möjlighet att utvecklas och där det är positivt med nytänk och förändring.
Skolan ligger centralt med bra lokaler och närhet till skog, natur och många av kommunens närliggande aktiviteter så som Kinnarps arena, Rosenlundsbadet och KFUM. Ekhagsskolan expanderar och har för närvarande drygt 400 elever från förskoleklass till årskurs 6. Nu behöver vi förstärka med elevassistent för elever i behov av extra stöd.

Att arbeta...
...som elevassistent på Ekhagsskolan innebär att du tillsammans med lärare och pedagoger har del i ansvaret för en eller flera elever i klassen. Du stimulerar och utmanar elevers sociala förmågor och skapar en trygg omgivning för eleverna.

Vi söker dig...
... som är trygg och stabil och har ett brinnande intresse för att stimulera barns utveckling samt vara en del i skolans hela dag. Vi söker främst dig som har utbildning och/eller erfarenhet av att ha arbetat med barn/elever inom förskola/skola. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med elever som är i behov av särskilt stöd eller som läser utifrån grundsärskolans läroplan är det en merit. Som person är du positiv, engagerad och har god samarbetsförmåga. Du är tydlig i din kommunikation och sprider trygghet i din omgivning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen till en fantastisk arbetsplats där vi tillsammans arbetar för en trygg och trivsam studie- och arbetsmiljö för både elever och personal.

Upplysningar
Kerstin Tibbelin, Rektor 036-10 71 40
Susanne Kristensson, Bitr. rektor 036-10 60 08
Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Elevassistent

Jönköpings kommun