skoljobb.se

Elevassistent Anpassad grundskola (tidigare särskola) Skansenskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Elevassistent Anpassad grundskola (tidigare särskola) Skansenskolan

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland präglas av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo på, arbeta på och besöka.

Letar du efter ett jobb där du får utvecklas varje dag tillsammans med dina kollegor? Då tycker jag att du ska söka tjänsten som elevassistent hos oss på Anpassad grundskola Skansenskolan
Skansenskolan åk f-9 och Anpassad grundskola ligger i tätorten Mörbylånga ca 15 minuter från brofästet. Hos oss är eleverna delaktiga och genom utmaningar skapas lust för livslångt lärande. Vi har ett härligt arbetsklimat med hög trivsel och utmanande, vacker natur runt hörnet. Här arbetar vi tillsammans, elever, föräldrar och personal, för en trygg och kreativ arbetsmiljö och för en verksamhet där vi skapar största möjliga utrymme för eleverna att utvecklas som individer!

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning med stor möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I arbetet som elevassistent ingår du i ett team runt elever i behov av särskilt stöd. Din uppgift är att i samverkan i teamet verka för att skapa förutsättningar för elevers utveckling och lärande samt ge trygghet och struktur under hela skoldagen.

Kvalifikationer

Som person är du ansvarstagande och engagerad med god förmåga att skapa lugn, struktur, förutsägbarhet och begriplighet för elev i behov av särskilt stöd. Det är meriterande med pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever inom NPF-spektrat. Har du erfarenhet av att arbeta i LSS-verksamhet kring individer i behov av stöd är även detta meriterande.

Du har god förmåga av att samarbeta i team. Du är trygg, flexibel och har god förmåga att anpassa dig till förändringar av förutsättningar för verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tidsbegränsad anställning med start omgående till och med 14 juni 2024 med eventuell möjlighet till förlängning.

Tidsbegränsad till: 2024-06-14

Referensnummer: C155656

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Elevassistent Anpassad grundskola (tidigare särskola) Skansenskolan

Mörbylånga kommun