skoljobb.se

Elevassistent för grundskola åk 7-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Elevassistent för grundskola åk 7-9

I Sollentuna kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Sveriges bästa skola. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade och engagerade elever!

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Edsbergsskolan är en grundskola för åk 7-9 inklusive särskola. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fyra arbetslag. Skolan har spetsutbildning i matematik, profilklasser/inriktningsklasser i engelska, idrott, NO/Ma och musik samt en förberedelseklass. Skolan ligger “mitt i byn” i Edsberg med goda kommunikationer och nära till kultur, natur och sportfält. I skolan finns ett eget kök som serverar vällagad mat. Skolan är känd för sina väl inarbetade traditioner som skapar en vi-känsla och välfungerande elevdemokrati. Edsbergsskolan har under det senaste året genomgått en renovering. Lokalerna är uppfräschade och ljud och ljusanpassade. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator.

Till Edsbergsskolan rekryterar vi nu dig som vill jobba nära elever och stötta elever i att nå sin fulla potential i skolarbetet. 

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara stöd i klassrummet och på raster. Även enskild undervisning kommer förekomma varför du ska vara trygg i att förmedla kunskap utifrån lärares planeringar. Du kommer sköta kontakter mellan hem och skola och vara delaktig tillsammans med mentor vid möten och utvecklingssamtal. Samarbete med övriga lärare och pedagoger i skolan ingår likaså i dina arbetsuppgifter.

Vi ser att du har kunskap och erfarenhet inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning i grunden.
Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn i skola eller förskola. NPF-utbildning är meriterande.

Övrigt

Vi ser att du är en person som är stabil och har ett gott omdöme. Du ska ha lätt för att samarbeta och ta eget ansvar. Viktigt att du kan skapa relationer och förtroende med elever, vårdnadshavare och personal. Du behöver kunna ta egna initiativ och vara kreativ för att skapa en bra lärmiljö för eleverna. Du är en bra vuxen förebild som leder eleverna genom strukturerade  och lärande skoldagar.

Anställningsomfattning:

Deltid 82%.

Anställningsform:

Visstidsanställning 180817-181221 

Betyg och intyg uppvisas vid eventuell intervju.

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast. Ring gärna!

All form av rekryteringshjälp undanbedes vänligen.

För frågor om tjänsten kontakta biträdande rektor Tina Fellenius 073-9152033

Du kan också läsa mer om vår verksamhet på hemsidan www.edsbergsskolan.se, samt följa oss på Facebook, www.facebook.com/Edsbergsskolan

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:
Tina Fellenius 
mob: +46 0739152033

Sista ansökningsdag:
2018-06-24

Företagets hemsida:
http://www.edsbergsskolan.se

Dela detta jobb

Elevassistent för grundskola åk 7-9

Sollentuna kommun