skoljobb.se

Elevassistent, gymnasiesärskolans nationella program, gymnasieskolan Vipan

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-09

Ansök nu

Elevassistent, gymnasiesärskolans nationella program, gymnasieskolan Vipan

Utbildningsförvaltningen

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

 

 

Arbetsuppgifter
Vi söker en elevassistent till gymnasiesärskolans nationella program (GYS-NP). Även andra program kan vara aktuella. Arbetet innebär ett närvarande och stödjande elevarbete i vardagen med uppgifter av både social och pedagogisk karaktär. Fokus riktas mot att vara en resurs för elevens lärande, motivation och utveckling. Då vi har en mångsidig och föränderlig verksamhet är uppdraget varierande och du behöver därför vara flexibel, lyhörd och vara bra på att samarbeta med lärare, elevassistenter och annan personal. Du bör vara kommunikativ, ha initiativförmåga och ett utvecklingsfokus.

Vi söker dig som
I första hand söker vi dig med dokumenterad utbildning, samt kunskap av arbete med ungdomar i särskilt resursbehov och stöd. Din utbildningsbakgrund kan variera men bör innefatta ett pedagogiskt perspektiv.
Det är meriterande om du har utbildning inom ramen för pedagogik och/eller vård/behandling/beteendevetenskaplig/social sektor.

Erfarenhet av särskola inom grundskola och/eller gymnasiet.

Eftersom uppdraget innebär en varierad tillvaro i skolan är det önskvärt att du har intresse/kunskap av även praktisk undervisningsmiljö som i t.ex köksmiljö.

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 20201120

 

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-10-09

Referensnummer

2020/780

Kontaktperson(er)

 

Mattias Rosenquist , 046 3598105

Facklig(a) företrädare

Anna Gudelj, Lärarförbundet, 046 358054

Daniel Welander, Kommunal, 046 3596731

Dela detta jobb

Elevassistent, gymnasiesärskolans nationella program, gymnasieskolan Vipan

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen